De onderscheidingen worden uitgereikt door Dhr. Verlaan.
De onderscheidingen worden uitgereikt door Dhr. Verlaan.

Zevenbergse EHBO-vereniging sluit seizoen feestelijk af

Algemeen

ZEVENBERGEN - De Zevenbergse EHBO-vereniging heeft het EHBO-seizoen traditioneel afgesloten met de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze keer met een bijzonder tintje.

De avond begon met een formeel deel, geopend door de voorzitter. Namens de Nationale Bond voor EHBO was dhr. Bert Verlaan aanwezig. Hij heeft een aantal onderscheidingen uitgereikt, te weten: Bondsinsigne zilver – uitgereikt aan Annemiek Schouw, voor haar inzet binnen het bestuur van de vereniging (10 jaar bestuurslid) en de mede-oprichting van Zevenbergen Hartveilig. Bondskruis 3de klasse brons – uitgereikt aan Anja Hofmans, voor haar inzet binnen de vereniging (al 25 jaar met verve penningmeester van de vereniging). Bondskruis 3de klasse brons – uitgereikt aan Rien Verhaert, voor zijn jarenlange inzet binnen de vereniging. (al 20 jaar bestuurslid).

Daarna was er, onder het genot van een hapje en een drankje, tijd voor informele zaken. Er werd o.a. een pubquiz gespeeld en er was ruimte voor een kletspraatje. Het was weer een gezellige avond en mooie afsluiting van het EHBO seizoen! In de komende maanden zullen de EHBO-ers zich bij diverse activiteiten in Zevenbergen laten zien om bijstand te verlenen bij onverhoedse ongevallen. En in september start het nieuwe seizoen weer voor belangstellenden en gevorderden. Heb je belangstelling, kijk op de website: ehbo-zevenbergen.nl.