Jeu de Boules Zevenbergen houdt Koppeltoernooi

ZEVENBERGEN - Jeu de Boules Zevenbergen organiseert wederom een ”Moerdijk“ koppeltoernooi. 


Op zaterdag 13 mei is het weer zover, ons jaarlijks terugkerend Moerdijk koppeltoernooi staat weer in de steigers. Alle inwoners van de gemeente Moerdijk kunnen zich hiervoor inschrijven per koppel van 2 personen. 


Iedereen kan deelnemen
Het is niet belangrijk of je vaak Jeu de Boules speelt of alleen tijdens de vakantie of bij een vereniging. In principe kan iedereen deelnemen aan deze wedstrijd en je zult ondervinden hoe gezellig het er aan toe gaat in onze vereniging. Ook als je geen jeu de boules ballen bezit, geen probleem, daar kunnen wij je voor deze dag in voorzien.


Inschrijven
Inschrijven kan t/m zaterdag 6 mei, per mail; wedstrijdcom.jdbzevenbergen@gmail.com Het inschrijfgeld is per koppel, hiervoor worden leuke prijsjes gekocht en krijgt u een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij, tussen de wedstrijden door presenteren wij nog enkele hapjes.

Iedereen kan gezellig meedoen


Aanwezig
Je moet wel om 10.30 uur aanwezig zijn aan de Knip te Zevenbergen, zodat wij om 11.00 uur met de 1e ronde kunnen beginnen, we spelen 3 rondes. Tijdens de lunch kunnen er broodjes gekocht worden. Rond 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats, daarna kan er onder het genot van een drankje de middag doorgenomen worden.[n]