Afbeelding
Foto: Angelique van de Reijt

Oekraïne Dagen

Wil jij meer weten over de Oekraïense cultuur, dan zijn de Oekraïne dagen misschien wel wat voor jou. Op 17 en 18 juni kun je bij Verhoeven in Zevenbergen genieten van muziek, dans en een stukje geschiedenis. De organisatie is in handen van Cultuur Moerdijk. 


Fietstocht smakelijk bij de boer

Ga jij het liefst met de fiets op pad? Via Visit Moerdijk kun je je aanmelden voor een fietstocht, op zondag 18 juni is er een mooie fietstoch langs verschillende boeren waar je van de lekkerste producten iets kun proeven.


Fort Sabina

Op Fort Sabina is regelmatig van alles te doen. Zo is er op 17 juni een Whiskeyfestival met een optreden va Cool McFinn, zij steken Keltische muziek in een modern jasje. De agenda van het Fort staat op fortsabina.nl.

Klundert op een Kluitje

In het weekend van 24, 25 en 26 juni is het weer tijd voor Klundert op een Kluitje. Het centrum van de stad verandert in een festivalterrein waar op verschillende podia optredens zijn. Ook de traditionele braderie en kermis zin dit weekend! 


BigBand Festival 

Voor de tweede keer organiseert de Fijnaartse BlackSheep Swingband voor de tweede keer het BigBandFestival. Deze keer op zondag 2 juli. Je kunt dan genieten van de verschillende indrukwekkende bigbands, op het Terre Plein van Fort Sabina.


Ook in de Moerdijkse Bode?

Aankondigen en vermelding in de agenda kun je zelf insturen via www.internetbode.nl en vergeet niet om gelijk een mooie foto mee te sturen![n]