Afbeelding
Foto: ZevenPop

Musical bij Fame

Toneelclub Fame uit Helwijk werkt weer toe aan de uitvoering van de volgende musical! Op 19 en 20 mei kunnen bezoekers genieten van de musical Wonder Kind, dat het verhaal vertelt van de uitzonderlijk slimme Mathilda. Naar het bekende verhaal van Roald Dahl. Kaarten zijn te reserveren via de website van SV Kindervreugd. 


Doorkomst Roparun

In Willemstad maken ze er op Tweede Pinksterdag (29 mei) altijd een feestje van bij de doorkomst van de Roparun. De hele dag zijn er optredens, er is een ontbijt én een springkussen voor de kinderen. Muzikaal wordt het in elk geval gezellig met ViVid, Lucifer en tributeband Joe Cocker. Via de facebookpagina Doorkomst Roparun Willemstad zijn ze nog wel op zoek naar vrijwilligers voor de dag zelf. 

Zevenpop 

Een vleugje nostalgie maar met een moderne insteek: Zevenbergen maakt zich op voor een nieuw festival bij de oude Suikerfabriek, op 3 juni. Zevenpop wil eigenlijk direct een goede indruk achterlaten. Met optredens van onder andere The Vices, Mother Mercury en Dave Budha moet dat zeker lukken! Kaarten zijn nog te koop via de website van Zevenpop. 


Trio triathlon Zevenbergen

Voor de tweede keer wordt de Trio Triathlon Zevenbergen georganiseerd, dit jaar op 10 juni. De naam zegt het al: deelnemers leggen in trio's de afstanden van een achtste marathon af. Te voet, op de fiets of in het water. En dat allemaal in en om het centrum van Zevenbergen! Waarbij de haven natuurlijk centraal staat. Inschrijven kan online tot 10 mei, dit jaar mogen ook individuen zich inschrijven.[n]