Woensdag 3 mei

Inloopspreekuur Pestalozzihuis Heijningen

14:00 | Dorpshuis Pestalozzi

Iedere eerste woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur in het Pestalozzihuis ben je van harte welkom op het inloopspreekuur Heijningen voor vragen op het gebied van wonen, financiën, schulden of zorg. De sociaal werker is hier aanwezig om je te woord te staan.

 

Zaterdag 6 mei

Zang en toneel op Den Hoek

20:15 | De Zevensprong

Met muziek, toneel, goochelacts en meer op zaterdag 6 mei in De Zevensprong om 20.15 uur. Presentatie: Charlotte den Reijer. Toneelmeester: Marina Tilleman. Piano: Carlo den Reijer. Licht en geluid: Hans en Justin Broere. Met medewerking van Hoeks koper trio, Magic Happens, en tal van andere Hoekse zangers, toneelspelers en bespelers van instrumenten van o.a. OKK en en zangers van Cantzoni. Van Hoekse mensen voor Hoekse mensen. Toegang gratis!


Tractorendag Willemstad

10:00 | parkeerplaats naast de Vuurtoren

Op zaterdag 6 mei zijn er in Willemstad weer veel oude tractoren te zien op de 19e tractorendag. Op de parkeerplaats naast de vuurtoren verzamelen zich ook dit jaar weer vele eigenaren en liefhebbers van tractoren. Er hebben zich al meer dan 120 tractoren aangemeld. Het evenement start om 10.00 uur en toegang is gratis.


Zondag 7 mei

Brunch+ bij 'de Ontmoeting'

11:00 | Gereformeerde kerk

Zondag 7 mei is Piet Andreae, voorzitter van Stichting Wensdroom Moerdijk, uitgenodigd als gastspreker bij de Brunch+ in 'de Ontmoeting', Stationsstraat 2 in Zevenbergen. Aanvang 11.00 uur, inloop vanaf 10.45 uur. Aanmelden uiterlijk donderdag 4 mei via brunch@deontmoeting.nu of bij R. Molenaar, te. 06-52416216 (vanaf 19.00u). Het eerste deel van de brunch+ is online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de brunch.

 

Woensdag 10 mei

Afdelingsavond Vrouwen van Nu Zevenbergen

20:00 | Woonzorgcentrum De Zeven Schakels

Woensdag 10 mei komen we weer bij elkaar. De meidagen! De tijd waarin we herdenken en vieren. Nooit mogen we vergeten en altijd moeten we blijven vertellen over hoe het toen zo verschrikkelijk misging en hoe we de vrijheid weer konden beleven. Als we er bij stilstaan op hoeveel plekken in de wereld nu oorlogen woeden en het vooral zo dichtbij in Oekraïne gebeurt, is het zeker zinvol om te kijken hoe het in verleden verliep. Iemand van ons ‘eigen’ historisch genootschap: ‘Heemkundekring Willem van Strijen’ komt om met ons terug te kijken naar ‘De tweede wereldoorlog en de bevrijding in Zevenbergen’. Plaats: Ruimte seniorenraad, woonzorgcentrum de Zeven Schakels, Kasteelweg 4, 4761 BN Zevenbergen. Aanvang 20.00u. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Toegang: € 5.-. Leden gratis. Zie ook onze website: https://www.vrouwenvannu.nl/zevenbergen