Teamfoto voorafgaand aan de wedstrijd afgelopen zaterdag
Teamfoto voorafgaand aan de wedstrijd afgelopen zaterdag Foto: ByFEMphotography

VOV 1 wint met dubbele cijfers van de Fendert 6

Algemeen

LANGEWEG - VOV 1 heeft de sterke lijn van afgelopen weken voorgezet met een klinkende zege op de Fendert 6 met maar liefst 10-0. Afgelopen weken won VOV 1 thuis van de Gunners 4 met 5-3 en werd er gewonnen op bezoek bij DSE 4 met 1-3.

Terug naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen de Fendert. Een aantal spelers hadden nog wat naweeën van een gezellig Bevrijdingsdagfestival, maar waren uit eindelijk nog mooi op tijd thuis. De voorbereidingen voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag waren niet optimaal, maar zoals altijd kwam alles nog voor de wedstrijd in orde.

Het was broeierig warm buiten, maar gelukkig wel droog.

Iets na 14:30 werd er afgetrapt door de Fendert, iets wat ze deze middag nog vaak hebben kunnen oefenen. Al snel werd duidelijk dat de mannen van de Fendert naar Slikgat waren gekomen om de jonkies van VOV uit de wedstrijd te praten. Zo werd er de eerste 20 minuten nagenoeg niet gevoetbald, vanwege vele kleine overtredingen en mopperen tegen de arbitrage.

Na een half uur spelen kwam VOV steeds beter in de wedstrijd en werden er bij vlagen Barcelona achtige aanvallen op de mat gelegd.

Dit resulteerde binnen 10 minuten voor de 1-0, 2-0 en 3-0.

Tweede helft

Na een warm bakje thee werd er met aantal doorgevoerde wissels afgetrapt voor de tweede helft. In de rust gaf de trainer van VOV aan, dat er door gegaan moest worden om goals te maken. Dit omdat het doelsaldo belangrijk kan zijn om in de top 4 te eindigen, dat we dit in de rust ooit nog eens mee zouden maken.

De spelers name dit wel serieus, want binnen 20 seconden na rust lag de bal al in het netje. Het was een sein voor een superieure tweede helft. De ene aanval nog mooier dan de andere aanval, wat uiteindelijk zorgde voor een 10-0 eindstand. Na de wedstrijd was er tijd voor gezelligheid met muziek en de nodige versnaperingen.

Volgende week speelt VOV de laatste thuiswedstrijd van dit Seizoen tegen Unitas, die deze middag hopen kampioen te worden in Langeweg.

De week erop speelt VOV de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de ‘buren’ uit Zevenbergen, namelijk Seolto. Wij hopen u nog te zien tijdens een van deze twee wedstrijden.[n]