Afbeelding
Foto: MTC Zevenbergen

Open avond motorrit MTC Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De MotorToerClub Zevenbergen, opricht in 1997, heeft als doelstelling om een gezellige vereniging te zijn voor motorliefhebbers die motortoertochten organiseren én rijden, waarbij het niet uitmaakt welke merk of soort motor je rijdt. De meeste ritten worden door de toercommissie uitgezet maar ook door de leden zelf, zo hebben we ieder jaar een puzzelrit en een ledenrit die door de leden van de club zijn gemaakt en bedacht.


Per jaar rijden we 12 tot 14 clubritten en hebben we ruim 45 leden. Daarnaast organiseert de MTC voor eigen leden een aantal activiteiten, zoals een motorweekend in binnen- of buitenland, een voorjaarweekend maar ook gezellig met elkaar een hapje eten hoort tot de mogelijkheden. Maar ook in de winter organiseren we van alles, bijvoorbeeld een avond over motortechniek, een nieuwjaarsreceptie en de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Zoals je ziet is er bij de MTC voldoende te doen en wil je meer weten kijk dan eens op onze website www.mtc-zevenbergen.nl of neem contact op met ons secretariaat.


Motortoerrit 10 juni

Vanaf 18.00 uur verzamelen we bij Mast Motoren, de Hil 10 in Zevenbergen, hier is dan even tijd om met elkaar kennis te maken, te genieten van een bakje koffie en je hebt de gelegenheid om even rond te kijken in de winkel en werkplaats van Mast Motoren, we vertrekken dan om ongeveer 18.30 uur met de motorrit. Voor deze avondrit hebben we weer een mooie rit in de omgeving uitgezet.

We verwachten jullie vanaf 18:00 uur bij Mast Motoren op de Hill om, zoals gebruikelijk om 18:30 uur te vertrekken. De rit is niet te lang, zodat we voor het donker terug kunnen zijn.

De rit voert ons vanuit Zevenbergen over mooie dijken naar Moerdijk en vervolgens over Hoge en Lage Zwaluwe naar Made om via een klein tunneltje onder de A59 via de Houtse polders naar Dorst te rijden. Ongeveer halverwege de rit zullen we bij eetcafé Pieter in het centrum van Dorst even aanleggen voor de koffie en thee.

Voor de tweede helft gaan we verder zuidwaarts over Bavel en Ulvenhout richting Strijbeek. Vandaar langs de grens bij Meersel-Dreef naar Rijsbergen en vervolgens via mooie stuurwegen met de nodige uitdagende bochten weer naar Langeweg.

Zoals gebruikelijk is het einde van de rit weer bij de Droom in Langeweg voor een welverdiende versnapering en even bijpraten over hopelijk weer een leuke tocht.[n]