De junioren en senioren met trainsters Jomanda, Ineke, Inge en Vera
De junioren en senioren met trainsters Jomanda, Ineke, Inge en Vera Foto: G.V. Olympia Kapelle

Mooie resultaten voor Olympia Kapelle

Algemeen

KAPELLE - Afgelopen zaterdag was het de 1e voorwedstrijd voor een deel van de selectieturnsters van G.V. Olympia Kapelle voor de junioren E en senioren E in Vlijmen, en wat een super resultaten zijn er behaald.

De senioren hebben allemaal een top 10 plaats behaald top gedaan. Julia van Liere en Roxanne Cappon hebben een podiumplaats behaald met een 2e en 3e plaats, Julia werd 1e op sprong en vloer en 2e op de balk en 8e op de brug, Roxanne werd 1e op de balk en 3e op de brug en een 4e plaats op vloer, en een 8e plaats op sprong, wat genoeg punten opleverde voor een podiumplaats.

Vlak daarachteraan met een 4e plaats Charlotte Moeleker met een topvloeroefening wat een 2e plaats opleverde, Noa van Boven behaalde een mooie 6e plaats met hoge cijfers op de balk (3e) en brug (5e).

Bij de Junioren D behaalde Annika Franken een mooie 4e plaats helaas net naast het podium, maar ook hoge cijfers geturnd met zelfs een 1e plaats op sprong, Sanne Rijswijk werd 6e met hoge cijfers voor haar vloeroefening (2e) en balkoefening(3e) Lisa Raadtgever werd 7e met haar hoogste punt ook de vloeroefening (2e) Brenda Scheepstra kwam daar vlak achteraan met een 8e plaats, Met haar hoogste punt op de balkoefening.

Als team gezamenlijk konden ze ook nog een medaille winnen De senioren wisten daar een bronzen medaille te behalen met een 3e plaats, en de junioren behaalden een mooie 4e plaats.