Vrijdag 3 februari

Nieuwe Expositie in Fruitteeltmuseum

12:00 | Fruitteeltmuseum

Stille zeeuwse natuur op olieverf vastgelegd. Vanaf 20 januari is in het Fruitteeltmuseum in Kapelle een expositie te zien van Zeeuwse landschappen en stillevens van de Bevelandse kunstschilder Johan Elenbaas. De expositie met een fruitig tintje is te zien t/m eind mei 2023. Het Fruitteeltmuseum in Kapelle is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00-16.00 uur, zie www.fruitteeltmuseum.nl. Voor meer informatie, zie www.fruitteeltmueum.nl of via administratie@fruitteeltmuseum.nl

 

Zaterdag 4 februari

Concert The MuSix in Yerseke

19:00 | Hervormde kerk

The MuSix geeft op D.V. zaterdag 4 februari een instrumentaal concert in de Hervormde Kerk in Yerseke. Na de succesvolle concertserie in 2020 met ruim 3500 bezoekers, komen de zes bevriende muzikanten weer naar Yerseke. Tijdens deze avond wordt het nieuwe album van The Musix gepresenteerd. Het concert begint om 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. Concerten van The MuSix kenmerken zich door een combinatie van hoog niveau en een ongedwongen sfeer. Tijdens deze avond wordt het nieuwe album Hymns gepresenteerd. Op dit nieuwe album spelen zij uitsluitend verrassende arrangementen van bekende geestelijke liederen. Tijdens de zomertour van 2022 is aan het publiek gevraagd om verzoeken in te dienen. Er is massaal gereageerd, en uit de vele inzendingen is een afwisselend programma gekozen. Tijdens de avond is er een collecte voor stichting Stephanos. The Musix bestaat uit Maria Knops (harp), Martha van Gent (dwarsfluit), Corrie Wielink (viool), Csaba Erdös (cello), Arie van der Vlist en Lennert Knops (orgel en piano). Tijdens het concert zijn Cd's van het zestal verkrijgbaar. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.themusix.nl.


 

Zondag 5 februari

Gezellige middag De Vroone

15:00 | Dorpshuis de Vroone

Iedere eerste zondag van de maand zorgen de vrijwilligers van De Vroone in Kapelle voor gezelligheid in het muziekcafé. Op zondagmiddag 5 februari is het de beurt aan de band van Sanja & Friends om de bezoekers te laten genieten van hun easy listening popmuziek en een heerlijk relaxt zondagmiddag gevoel te creëren. Aanvang is 15.00 uur, de toegang is gratis.

 

Dinsdag 7 februari

Bingo Hansweert

13:30 | Dorpshuis Kaj Munk

7 februari is er weer een gezellige bingo in Kaj Munk te Hansweert. Zaal open 13.30 uur start bingo 14.00 uur. Koffie en thee verkrijgbaar aan de bar. Iedereen is welkom op deze gezellige “Valentijn" bingo.

 

Kom uit je huis middag

14:00 | Ons Dorpshuis

Elke dinsdagmiddag voor alle 50 plussers van Kruiningen gaan we er een gezellige middag van maken in 'Ons Dorpshuis Kruiningen', Berghoekstraat 3, 4416 BJ in Kruiningen van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur. Inlichtingen: Jan Louwerse, tel. 06-22827625. Dinsdag 7 februari: spelletjesmiddag.

 

Woensdag 8 februari

Signeersessie boek 'Boven Water'

13:30 | Tourist Shop Yerseke

Op woensdag 8 februari is Sjaak van Loo aanwezig (13:30-16:00) bij de Tourist Shop Yerseke, om zijn boek te signeren. En kunt u al uw vragen aan Sjaak stellen over het boek en De Ramp. Ook aanwezig, ooggetuige van D Ramp mevrouw J. Blok. Locatie: Tourist Shop Yerseke, Kerkplein 14, Yerseke, www.touristshopyerseke.nl

 

Projectzangers gezocht

20:00 | Mozeskerk

Christelijke oratoriumvereniging Te Deum Laudamus in Kapelle, zoekt zangers die op projectbasis het Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach willen instuderen. Misschien heeft u het Weihnachtsoratorium al vaker gezongen en wilt u het nogmaals ten uitvoer brengen. U bent van harte welkom als (project)zanger! Wij repeteren 1 keer in de 2 weken op woensdagavond van 20.00-22.00 uur in de Mozeskerk te Kapelle-Biezelinge. DV woensdag 15 maart is het open repetitieavond. Bezoek online deze link: https://www.tedeumlaudamus.nl/leden/projectleden/ voor meer informatie.