Woensdag 31 mei

Spanning in Bibliotheek

13:30 | Bibliotheek

Kom voor heerlijk onvoorspelbare boeken naar Bibliotheek Oosterschelde want op 26 mei (tot en met 18 juni) is de spannendste periode van het jaar, de Thriller Weken!, gestart. Leen een spannende thriller in de bieb of online. In veel vestigingen vind je dit thema op speciaal ingerichte tafels voor jong en oud.

 

Vrijdag 2 juni

Toneelvereniging 'Bie de Sluuzn'

19:30 | Dorpshuis Kaj Munk

'Testament van de lach' is het blijspel in 3 bedrijven, wat gespeeld gaat worden te Hansweert in het dorpshuis Kaj Munk op 2 en 3 Juni. Aanvang 19.30u, zaal open 19.00 uur. Reserveringen: toneelbiedesluuzn@gmail.com


Zaterdag 3 juni

Toneelmiddag voor senioren

14:00 | Dorpshuis Kaj Munk

Stichting Senioren Reimerswaal organiseert met de toneelvereniging Bie de Sluuzn op zaterdagmiddag 3 juni een toneel middag in Kaj Munk te Hansweert voor alle senioren uit Reimerswaal. Het blijspel! heet: Testament van de lach! Het belooft een leuke middag te worden. Zaal open om 13.30 uur. Aanvang om 14.00 uur. De entree is gratis. Maar lootjes kopen word zeer op prijs gesteld! Na afloop van het blijspel word de verloting gehouden met mooie prijzen. Kom allen weer lekker lachen!


 

Dinsdag 6 juni

Bingo Hansweert

10:30 | Dorpshuis Kaj Munk

Op 6 juni is de laatste bingo voor de zomerstop van 2 maanden, dan een bingo marathon, begin om 11.00 uur, zaal is open om 10.30 uur en we drinken koffie met wat lekkers erbij. Tussen de 15 bingo ronden eten we een soepje met brood en sluiten de middag af met een drankje met snacks .Deze bingo is met inschrijving vooraf. Inschrijven kan via Spar Hak, of in Kaj munk.