het junior G en F team
het junior G en F team Foto: Olympia kapelle

Teamwedstrijd sportcomplex de Bloesem Kapelle

KAPELLE - Afgelopen zaterdag was de teamfinale voor de selectieturnsters van G.V. Olympia Kapelle, dit keer een thuiswedstrijd want de wedstrijd werd gehouden in sportcomplex De Bloesem, waar we ook onze trainingen houden, dit was ook de laatste wedstrijd weer voor de selectieturnsters van dit seizoen.


Afgelopen kwalificatiewedstrijden hebben onze turnsters zowel individueel als in het team heel goed gepresteerd, waardoor maar liefst 4 teams zich hebben geplaatst voor deze teamfinale.

Helaas niet in de prijzen gevallen maar het deelnemersveld was ook erg sterk, net naast het podium met een 4e plaats het team junior F: Fiona Karelse, Ilse Boomsma, Romee Ots en Tess van Waarde.

Een 5e plaats voor het seniorenteam E: Anne van Strien, Sanne Mondeel, Roxanne Cappon, Julia van Liere, Noa van Boven en Charlotte Moeleker.

En allebei op de 6e plaats geƫindigd, het team niveau 6: Alysha Wrench, Amelia Kakebeeke, Bo Bruijnooge en Lindy van der Weiden; en het team junior G: Celine Smallegange, Jiya Soekhlal, Noemi Cappon, Noa van der Weiden, Yenthe Ganzeman, Noa van der Weiden en Yinthe Neels.[n]