Afbeelding

Polderfair in Goes is terug van weggeweest

Algemeen

GOES - Na twee stille coronajaren is er op zaterdag 21 januari weer een Polderfair in Goes. Het wijkfeest van de Goese Polder vindt voor de achtste keer plaats.

Tijdens deze presentatie en inspiratiemiddag kunnen bezoekers kennismaken met diverse bewonersinitiatieven en organisaties uit de Goese Polder. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen gratis meedoen met knutselactiviteiten en voor volwassenen zijn er workshops volksdansen en zij kunnen genieten van een modeshow. Ook is er weer een tweedehands kledingbeurs. Verder is er een informatiemarkt waar verschillende bewonersinitiatieven en organisaties laten zien wat ze doen in de wijk. Zo worden er diverse creatieve en sociale initiatieven gepresenteerd, zoals Inloophuis Oase, Stichtlicht en het Leger des Heils. Diverse bewoners en kleine ondernemingen verkopen (zelfgemaakte) spullen, zoals babyspullen, schilderijen en natuurlijke zeep. Ook zijn er hulpverlenende organisaties aanwezig die graag vertellen over hun werkwijze, zoas de zorgorganisaties SVRZ en Allevo en Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO).
De Polderfair wordt gehouden op zaterdag 21 januari van 14.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum de Spinne aan de Joseph Lunslaan in Goes. De entree is gratis. Het volledige programma is te vinden op: https://www.wijzijngoes.nl/wijken/goese-polder