Woensdag 18 januari

De Week van Gebed

19:00 | Kerkgebouw Leger des Heils

Tijdens de 'Week van Gebed voor eenheid' ontmoeten elkaar christenen aan het begin van een nieuw jaar. Van maandag 16 januari t/m zaterdag 21 januari is een ieder welkom bij het gebedsuur, van 19:00 tot 20:00 in het kerkgebouw van het Leger des Heils (Klein Frankrijk 17). Zondag 22 januari start er een interkerkelijke slotviering om 19:00 in de Vredeskerk (Ds. Van der Vegtplein 2). Zowel de gebedsuren als de slotviering zijn ook digitaal te volgen, via www.GoesBidt.nl. Nieuw is dat het hele gezin thuis kan meedoen, via de kindergebedsboekjes die kosteloos via www.GoesBidt.nl zijn te downloaden. Voor de tieners komt er dagelijks een video online die te maken heeft met het thema van die dag, deze is te zien op de site of Instagram en TikTok (via @stronglifeNL). Het thema dit jaar luidt 'Doe goed, zoek recht'.

 

Op ‘n Zeeuwse Zondag!

10:00 | Historisch Museum De Bevelanden

In het Historisch Museum De Bevelanden in Goes is de nieuwe tijdelijke tentoonstelling geopend. Onder de titel ‘Op ’n Zeeuwse Zondag’ brengt het museum in beeld hoe Zeeuwen hun rustdag vroeger besteedden. Deze tentoonstelling is te bezichtigen t/m 21 januari. Voor meer informatie zie www.hmdb.nl

 

Expositie Silvia Kooman

13:00 | Kunstuitleen De Bevelanden

Van 11 januari tot en met 17 februari exposeert Silvia Kooman haar schilderijen in Kunstuitleen de Bevelanden. Open: woensdag t/m vrijdag 13.00-17.00u en zaterdag van 10.00-14.00u, Westwal 45, 4461 CM Goes.

 

Vrijdag 20 januari

Inloopochtend AIS Goes

9:30 | wijkcentrum de Spinne

Het Autisme Informatie Centrum (AIC) in Goes organiseert een inloopmoment. Onze vrijwilligers zitten klaar om met je in gesprek te gaan. De gesprekken kunnen over allerlei zaken gaan, die met autisme te maken hebben. Je hoeft geen lid te zijn van de Nederlandse Vereniging Autisme (NVA), maar mag natuurlijk wel. Aan het inloopmoment zijn geen kosten verbonden. Locatie: Wijkhuis de Spinne, Joseph Lunslaan 7, 4463 CV Goes. Meer informatie over onze activiteiten? https://nva-nb.nl/aic-goes/

 

Zaterdag 21 januari

EHBO cursus in Nisse gaat door

10:00 | 't Durpsuus

De EHBO cursus die start in januari 2023 gaat door! De cursusdagen zijn op zaterdag 7,14 en 21 januari in Nisse. Op 28 januari doe je dan examen. Er kunnen 12 cursisten deelnemen aan de cursus. Er is nog plaats voor een aantal cursisten, dus heb je interesse meld je dan z.s.m. aan bij: info@ehbonisse.nl of bel 0113-562897 voor inlichtingen.

 

Dansavond in Goes

19:30 | wijkcentrum de Spinne

Zaterdag 21 Januari organiseert Dansclub “De Vriendschap" uit Goes weer een ouderwets gezellige dansavond voor “paren en alleenstaanden" in “Wijkcentrum De Spinne" Joseph Lunslaan 7 in Goes. Dan kan er onder het genot van een hapje en een drankje, de hele avond gedanst worden op de klanken van de foxtrot, rumba, eng-wals, chachacha enz. op een houten dansvloer van 200 m2. Ook worden er nog 2 bingo rondes gedraaid. De muziek op deze avond word verzorgd door een DJ. Het eerste deuntje zal klinken om 20:00 en de zaal is open om 19:30. Iedereen is welkom. De entree is 6.00 euro. Info 0113-214226.

 

Zondag 22 januari

Franse chansons

15:00 | Een Bunder Kunst

Marjolijn Polfliet brengt met haar Manouches Franse chansons van toen, van nu en van alle dagen daartussen. In een altijd herkenbaar maar soms toch eigengereid nieuw jasje. Welke muzikanten er bij zijn, is altijd een verrassing en daardoor is ieder optreden anders. Zondag 22 januari bij een Bunder Kunst, Panhoeveweg 's-Heer Arendskerke. Aanvang concert 15.00u, voor en na deze activiteit volop gelegenheid om de tuin te bezoeken. Tickets via eenbunderkunst.nl of aan de deur als er nog plaats is.

 

Woensdag 25 januari

POWER, een verrijking van uw leven

9:00 | SMWO

Er zijn veel onderwerpen die ter sprake komen bij de workshops 'Power, Veerkracht op leeftijd'. Dus niet achter de geraniums gaan zitten, maar volop in het leven staan! Leuke mensen ontmoeten, kennismaken met andere gedachten en ideeën. Diepgang en duidelijkheid krijgen in wat je wel en niet wil. Kortom: een verrijking van uw leven! Op 25 januari beginnen de nieuwe workshops van Power; veerkracht op leeftijd. De workshops zijn voorbereid en worden begeleid door speciaal voor POWER opgeleide vrijwilligers van 't Gilde de Bevelanden en worden in samenwerking met SMWO-Goes verzorgd. De workshops worden, bij voldoende deelname, verzorgd op woensdag 25 januari, 1, 8, 22 februari en 1 maart van 9.00 tot 12.00 uur. Locatie: SMWO, 's-Heer Elsdorpweg 12 te Goes. Aanmelden via het opgaveformulier op www.gildedebevelanden.nl/powerworkshop. Inlichtingen: power@gildedebevelanden.nl of tel. 06-51551975.