Mirjam Schouwenaar neemt de cheque in ontvangst van Theo Snel.
Mirjam Schouwenaar neemt de cheque in ontvangst van Theo Snel. Foto: Wim Copper

Ouderenbond Goes doneert aan Ambulance Wens

Algemeen

GOES - Ouderenbond KBO-PCOB afdeling Goes heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de opbrengst van de collecte voor het goede doel 2022 een waardecheque van 600 euro overhandigd aan de Stichting Ambulance Wens. 

De leden van de afdeling Goes hebben gedurende het jaar bij verschillende bijeenkomsten een bijdrage gegeven voor het gekozen goede doel 2022. Voorzitter Theo Snel is verheugd om namens alle leden de cheque te kunnen overhandigen aan de Stichting Ambulance Wens, vertegenwoordigd door Mirjam Schouwenaar, een betrokken vrijwilligster van de stichting.

Ambulance Wens                           

De naam komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance. Stichting Ambulance Wens is opgezet in 2007 als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten. Er zijn nog te veel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekortschieten. De stichting is opgezet om mensen te helpen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer. KBO-PCOB afd. Goes is ervan overtuigd dat dit doel velen zal aanspreken. Een prachtig initiatief van de Stichting welk zeker steun en bijval verdient.

Voor verdere informatie over KBO-PCOB afd. Goes zie onze website www.kbo-pcob-goes.nl.