Afbeelding
Foto: ZRTC Theo Middelkamp

Ploegenvoorstelling
ZRTC Theo Middelkamp

HEINKENSZAND - Op vrijdag 10 februari houdt ZRTC Theo Middelkamp haar jaarlijkse ploegenpresentatie in De Stenge in Heinkenszand. In de afgelopen jaren is er ondanks de beperkingen van corona flink aan de weg getimmerd door de Zeeuwse wielerclub. 

Tijdens de ploegenvoorstelling wordt de zaal meegenomen in een terugblik naar de afgelopen periode én in een vooruitblik naar komende seizoen. 


Alles komt voorbij

Jong en oud, toerrijder en wedstrijdrijder, amateurs en profs: 

'alles komt voorbij'. 

Uiteraard worden ook de sponsoren in het zonnetje gezet, want zonder hen zou ZRTC Theo Middelkamp als club niet kunnen bestaan.


Club steunen

Bij binnenkomst kunnen loten gekocht worden om de club te steunen, waarbij aan het eind van de avond mooie prijzen gewonnen kunnen worden, die door de sponsoren beschikbaar zijn gesteld. Uiteraard is er dan ook al gelijk tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie of thee.


Trofee uitgereikt

Het programma zelf start om 20 uur en terwijl iedere ploeg wordt voorgesteld, worden anekdotes verteld, uitleg gegeven over het programma en zullen enkele renners geïnterviewd worden.
Ook wordt de de Niek Rentmeester trofee uitgereikt aan de renner die het afgelopen jaar de meeste punten vergaard heeft.

Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting tijdens de borrel.[n]