Druk programma voor de KBO-PCOB afd. Goes

GOES - KBO-PCOB afd. Goes, aangesloten bij de landelijk grootste seniorenorganisatie UNIE-KBO/PCOB, heeft weer een vol programma samengesteld voor haar leden en uiteraard ook voor haar mogelijke aspirant leden. 


Na de stille periode met alle mogelijke beperkingen is het weer fijn om actief te zijn. 

Inmiddels is de eerste bijeenkomst al geweest. Het jaar is begonnen met een nieuwjaarsbijeenkomst waarbij de opbrengst voor het goede doel, van maar liefst € 600,00, is uitgereikt aan het in 2022 gekozen goede doel de Stichting Ambulance Wens. Een mooie start van het nieuwe seizoen 2023. 

Er staan tot en met juli 2023 al heel wat activiteiten op de rol. De bijeenkomsten variëren van een Stampottenbuffet in februari en in maart, Bingo/Verloting en een lezing over de Dodendraad. In april een voorlichting over Cybercriminaliteit, een grootst optreden van Piet Brakman voor alle senioren in Goes e.o. waarbij de leden en nieuwe leden gratis van kunnen gaan genieten. In de maand mei bezoeken we het Watersnoodmuseum en in juni wordt er een bezoek gebracht, al dan niet op de fiets, aan het Bevrijdingsmuseum. Het eerste halfjaar wordt afgesloten met een busreis naar Hilvarenbeek met een bezoek aan het Kermismuseum.

Kortom zoals gezegd een druk programma met daarnaast altijd de mogelijkheid elkaar te ontmoeten bij spontane bijeenkomsten. Onze website is ook weer helemaal bijgewerkt en verder vernieuwd. Op deze wijze houden wij de leden en overige belangstellenden volledig op de hoogte.

Voor verdere informatie zie onze website www.kbo-pcob-goes.nl[n]