Afbeelding

Verkiezingen 15 maart

Hubert Janse

Als agrarisch ondernemer aan het Veerse Meer ervaar ik dagelijks het veelzijdige werk van het waterschap. Of het nu gaat om het beheer van de Muidenweg, het waterbeheer van de sloot of juist de bescherming tegen het water. En dat kan altijd nog beter en doelmatiger. Daar aan bij dragen is mijn passie en daar wil ik bij betrokken zijn.

Ik sta voor een betaalbaar, daadkrachtig en toekomstgericht waterschap dat ten dienste staat van burgers en ondernemers. Het waterschap is er tenslotte voor ons!
Hubrecht Janse, nr.2


Dick van der Velde

Ik ben Dick van der Velde en lijsttrekker voor de VVD bij de Provinciale Staten verkiezing. De VVD in Zeeland staat voor een schone en veilige leefomgeving, het Lozen van giftige stoffen zoals Pfas moet echt aan banden gelegd worden. De Provincie moet de komende periode de gemeenten helpen om te komen tot versnelling van de woningbouw. Innovatie in economie moet ondersteund worden en Energie moet beschikbaar zijn voor een redelijke prijs. Routes zoals de Delta weg moeten veiliger en beter doorstromen. Ga op 15 maart stemmen![n]