Afbeelding
Foto: Coby Weijers

Fietsersbond zet fietser op 1

Door: Redactie Algemeen

KAPELLE/KRUININGEN - Fietsen is belangrijk voor een goede bereikbaarheid, het milieu, gezond leven én het geeft plezier. De Fietsersbond zet de fiets op één en pleit voor veilige fietsroutes, beter onderhoud van fietspaden, meer stallingsmogelijkheden, goede fietsproducten en de aanpak van fietsdiefstal, zodat iedereen fietsgeluk kan ervaren.

‘Met de Fietsersbond Routeplanner plan je de beste fietsroute volgens jouw wensen: rustig en groen of levendig en stads of juist de allersnelste route, met of zonder veerponten’, laat de Fietsersbond weten.

Vrijwilligers

Vrijwilligers van de Fietsersbond – actief op honderdzestig locaties in het land – weten wat er qua fietsen speelt in hun gemeente. ‘Ze denken mee over projecten, fietsbeleid, knelpunten en meer om fietsen leuker en comfortabel te maken.’ Ook in Zeeland en West-Brabant is de Fietsersbond actief, onder andere op Walcheren, de Bevelanden, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen, in Roosendaal, Bergen op Zoom en Drimmelen.

Helpen

‘Wil je helpen? Of je nu veel of wat minder tijd hebt, er is van alles te doen en je bent welkom!’ Mail naar zeeland@fietsersbond.nl voor de mogelijkheden of kijk op
www.fietsersbond.nl/afdelingen voor de Fietsersbond bij jou in de buurt. ‘Lid worden helpt ook. Je steunt ons met een lidmaatschap vanaf 2,50 euro per maand.’
Kijk op www.fietsersbond.nl voor meer informatie.