Afbeelding
Foto:

Ontwikkel (jezelf) bij
XSARUS Digital Commerce

XSARUS Digital Commerce, met kantoren in Middelharnis (Goeree-Overflakkee) en Rotterdam, timmert al ruim 23 jaar aan de weg als professioneel digital commerce bureau en behoort tot de beste e-commerce bedrijven van Nederland. XSARUS streeft naar verdere groei, maar daar is een flinke dosis specifieke kennis en expertise voor nodig. 


Eén van de hoofdactiviteiten van XSARUS is het ontwikkelen en onderhouden van webshops van een groot aantal gerenommeerde bedrijven in de fashion- en lifestylebranche zoals Bomont, Sacha Shoes, Eijerkamp en Zusss. De ontwikkeling hiervan vraagt om slimme en gedreven medewerkers. Die heeft XSARUS volop, maar er is altijd ruime voor meer IT-ers, programmeurs/developers.

XSARUS kenmerkt zich door een warme, informele werkomgeving waar zaken ‘gewoon goed' geregeld zijn. Met de inmiddels gevleugelde uitspraak: ‘'We zijn samen onderweg. We bereiken onze doelen echt met elkaar.'' Niet voor niets werken sommige medewerkers al meer dan 10 jaar bij XSARUS. Waarom blijven zitten als je ook next level kunt ontwikkelen? Kijk op xsarus.nl/vliegen voor meer informatie.[n]