Afbeelding

Musical tovert Goese Lyceum om tot East High

Door: Redactie Algemeen

GOES - Het Goese Lyceum, locatie Oranjeweg, verandert voor de schoolmusical in ‘East High’. Leerlingen uit alle klassen van mavo, havo en vwo, en hun docenten, toveren de aula woensdag en donderdag om tot theater en schitteren in High School Musical.

De musical gaat over middelbare scholieren van de East High School. Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam Wildcats, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school, komen erachter dat ze een verborgen passie delen. De Theaterfanaten proberen dit te blokkeren, maar de Nerds en de Wildcats doen er alles aan om de gedeelde passie van Troy en Gabriëlla te doen slagen. 

Op woensdag 12 en donderdag 13 april zijn er in de middag besloten voorstellingen voor brugklassers en basisschoolleerlingen. Bij de avondvoorstellingen is publiek welkom. De musical begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaartverkoop is aan de kassa vanaf 19.00 uur. Er zijn alleen pinbetalingen. Een kaartje kost vijf euro, inclusief consumptie.