Afbeelding
Foto: Zeeland in actie

Motortoertocht zamelt geld in voor KWF

Algemeen

GOES - Samen met Eddie Bogaert, voormalige voorzitter van Ride for the Roses steunt Zeeland in actie Remco Wevers om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. ‘Helaas overleed Eddie nadat we gestart waren, maar we zetten natuurlijk de actie door’, vertelt Martin Slingenberg van Zeeland in Actie. Deze motortoertocht vindt plaats op zaterdag 13 mei.

‘Een spectaculair mooie toertocht voor motoren in het mooie Zeeland ten bate van KWF Kankerbestrijding. De strijd tegen kanker is nog lang niet gestreden. Nog steeds zijn er veel financiële middelen nodig om kanker te degraderen van dodelijke ziekte naar chronische ziekte.’ 

Remco Wevers is voormalig bestuurslid van de Ride for the Roses. Hij fietst op 9 juni voor de tiende keer vanuit zijn woonplaats Oldenzaal naar Goes. ‘Met zijn prachtige tocht probeert Remco minimaal 10.000 euro te genereren om te doneren aan KWF Kankerbestrijding.’ Zeeland in Actie, onderdeel van de stichting Arjaan de Schipper trofee, gaat Remco bij deze actie ondersteunen door het organiseren van een bijzondere motortoertocht op zaterdag 13 mei. De start - tussen 10.00 en 12.00 uur - en finish zijn bij sport- en recreatiecentrum Omnium aan de Zwembadweg in Goes. De afstand bedraagt zo’n 140 kilometer. ‘Van belang is te vermelden dat er niet in een grote colonne wordt gereden en dat van de deelnemers wordt verwacht dat ze zich aan de verkeersregels houden.’ De deelnemers toeren door het gebied tussen de Ooster- en Westerschelde en vooral ook door de in het voorjaar prachtige Zak van Zuid Beveland.

Inschrijven

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.zeelandinactie.nl.