Naast een groenopleiding ook een groen beleving!

KAMPERLAND - Met een Groen Experience lanceert Sandee Groen alle vormen van groenbeleving voor aankomende scholieren en werkzoekenden of diegene die graag buiten werkt en interesse heeft in een groene baan!


‘Natuurlijk’ ook voor werkzoekende, mensen die willen switchen van carrière of loopbaan. Naast een betaalde opleiding als hovenier biedt Sandee Groen een vast contract aan als het diploma gehaald wordt. Er zijn tal van mogelijkheden om je eigen koers te bepalen binnen het bedrijf. Door middel van cursussen, opleidingen en andere interne meeloop varianten zijn er al heel wat collega’s opgeklommen van bijvoorbeeld stratenmaker tot uitvoerder om maar een voorbeeld te noemen.

Tijdens de Experience kun je een kijkje nemen achter de schermen, wat doet een hovenier eigenlijk allemaal? Test je skills op de kraan, maak een rit op het Z-track parcours of ontwerp een toekomstbestendige tuin! Leer je alles over groendaken, timmer je aan je eigen loopbaan of ben je de balkunstenaar die wint in de bladblazer contest! Ben je getuige van een boomverzorgingsdemo en met simulaties en onderzoeken met drones wordt deze dag een ware ervaring..

Benieuwd naar deze groen ervaring? Kom naar de Experience op 12 mei aanstaande aan de Nieuweweg 6 te Kamperland van 12.00 tot 19.00 uur.

Wil je meer info? Neem een kijkje op www.sandeegroen.nl, bel naar 0113-372738 of stuur een mail naar werken@sandee.nl