Easterworship 2023 in Goes
Easterworship 2023 in Goes Foto: Upgrade Events, fotograaf: Liesanne de Carpentier

Uniek in Zeeland: Festival voor en door christenen

KAPELLE - De eerste events van Upgrade Events liggen achter de rug. Het eerste event van Upgrade Events was een worshipnight in een poppodium te Goes, Zeeland. Vele (vooral) jonge mensen lieten deze avond voor zich bidden en maakten een keuze om door God ingezet te willen worden. Tijdens Pasen 2023 was het tweede event van Upgrade Events: Easterworship 2023. Ook hier maakten veel mensen de keuze om te geloven.


Inmiddels is Upgrade Events bezig met de organisatie een groots event. Een 3-daags festival in Kapelle: Upgrade Festival.

"De organisatie is een flinke klus, maar het is meer dan de moeite waard. Én… inmiddels zijn de eerste 350 tickets al gereserveerd!’’ Op 1, 2, 3 september vindt het Upgrade Festival plaats in Kapelle. Een event voor en door christenen in Zeeland.


Vanuit verlangen

De organisatie achter het festival, Stichting Upgrade Events, is een volledig onafhankelijke stichting welke niet gekoppeld is aan een bepaalde kerk of organisatie. Men organiseert het festival vanuit een verlangen en drive om het geloof in Jezus Christus zichtbaar te maken in de maatschappij, mensen met ditzelfde verlangen bij elkaar te brengen en een open plek te bieden aan iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof.

"Het is bijzonder om te zien dat zoveel mensen positief reageren en willen meewerken aan dit festival. De ene helpt mee door het festival financieel te steunen en de ander door de handen uit de mouwen te steken. Dit is zo waardevol!’’


Line-up

"Zowel nationaal als lokaal bekende artiesten en sprekers zullen aanwezig zijn op het Upgrade Festival in Kapelle.'' Enkele namen uit de line-up zijn: Trinity, Kees Kraayenoord en Mozaiek Worship, Eline, The Bowery en cabaretier en liedjesschrijver Tim Zingt. Een aantal van de sprekers op het festival zijn: Arjen ten Brinke, Bart de Bruin, Bart van Nes en Jesse van Melle.

"Ook is er een kids-programma. Dit biedt ouders de kans om met het hele gezin te komen, maar ook zelf écht te kunnen genieten van het programma dat aangeboden wordt.'' De tickets voor kinderen tot en met 12 jaar worden door het Upgrade Events gratis aangeboden.


Meer weten over of tickets bestellen voor Upgrade Festival op 1, 2 en 3 september 2023?
Kijk op: www.upgradefestival.nl.[n]