Afbeelding

25e Luctor Heinkenszand bedrijventoernooi

HEINKENSZAND - Op vrijdag 16 juni is het zover. Voor de 25e keer vindt op de sportvelden van voetbalclub Luctor Heinkenszand het Luctor Heinkenszand bedrijven toernooi plaats. Vanaf 17:00 tot omstreeks 22:00 betreden 42 ploegen het strijdtoneel om te spelen om de eer en de felbegeerde wisselbeker. De animo voor deelname was erg groot dit jaar. Ruim een maand van tevoren stonden er al 15 teams op de reservelijst.


Ploegen van allerlei verschillende niveaus doen mee en sportiviteit en plezier staan bij ons voorop. Ons toernooi wordt door een aantal bedrijven jaarlijks gepland als personeelsuitje. Ook zijn er een aantal teams die met bekende spelers uit de Zeeuwse topcompetities in de gelederen echt voor de prijzen gaan. Ondertussen zijn er ook steeds meer ploegen waarin dames meespelen. Zo blijkt ook bij dit evenement dat damesvoetbal zeer in opkomst is.

Rond 22:00 zal de nieuwe kampioen van ons toernooi gehuldigd worden in de feesttent. Aansluitend wordt door bekende DJ's van Q-music een groot feest georganiseerd, ter ere van deze 25e editie. De road show van Q-music (het foute feest) start rond 21:00 en eindigt om 01:00. Het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk en als organisatie hopen we natuurlijk op een grote opkomst.

Locatie: Sportvelden Luctor Heinkenszand, Dorpstraat 102B te Heinkenszand.
Voetbaltoernooi: 17:00-22:00 uur.
Q-music feest: 21:00-01:00 uur.[n]