vv GOES JO15-1
vv GOES JO15-1 Foto: René van der Vliet

VV Goes JO15-1 viert het kampioenschap

GOES - Op woensdagavond 31 mei is de kampioenswedstrijd gespeeld tussen vv Goes JO15-1 en SVOD'22 JO15-1. Beide teams hadden tot die avond nog geen wedstrijd verloren. Het was een echte kampioenswedstrijd met veel publiek.

Goes begon heel goed aan de wedstrijd. Technisch was Goes de betere ploeg en na een half uur spelen stond Goes met 3-0 voor. Maar SVOD'22 gaf zich niet zomaar gewonnen. De fysiek sterke ploeg uit Oostkapelle/Domburg ging op zoek naar aansluiting en scoorde na een goede aanval de 3-1 voor rust.

Na de rust kreeg Goes een penalty tegen na een handsbal in het 16 meter gebied. SVOD'22 schoot deze onderkant lat, maar niet achter de doellijn. Uiteindelijk lukte het SVOD'22 toch om de 3-2 te scoren. Maar Goes kon deze stand tot het laatste fluitsignaal vasthouden en het kampioenschap gaan vieren. De huldiging was direct na de wedstrijd op het veld.

Door het kampioenschap zal de ploeg promoveren naar een hoger niveau. Volgend seizoen zal dit team training en coaching krijgen van Dennis de Nooijer die ook hoofdtrainer van Goes zondag 1 is.
VV Goes is nog op zoek naar nieuwe jeugdleden (vanaf 5 jaar). Vraag een proeftraining aan via jeugd@vvgoes.nl[n]