Fijne Feestdagen

Wanneer u deze column leest, heb ik zojuist mijn allerlaatste belletje gepleegd en de laatste e-mails van 2022 weggewerkt. Ik hoop dat u -net als ik- aan het nagenieten bent van een fijne feestdagen die u met familie en/of vrienden hebt doorgebracht.


Heeft u op Nieuwjaarsdag het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker geluisterd? Of heeft u pas later op Nieuwjaarsdag de teevee ingeschakeld om het schansspringen in Garmisch-Partenkirchen te kijken?


'Het was immers een van de warmste Zeeuwse zomers ooit!'


Dit is natuurlijk ook de tijd van het jaar om terug te blikken. Wellicht zal u terugkijken op een fijne zomervakantie. Voor het eerst sinds twee jaar konden we weer zonder corona-maatregelen de hort op gaan. 


Bij ons thuis hebben we een fijne vakantie in Normandiƫ om aan terug te denken. Mogelijk bleef u lekker dicht bij huis. Het was immers een van de warmste Zeeuwse zomers ooit!


Hoe u de feestdagen ook heeft doorgebracht en waarop u ook heeft teruggeblikt: ik wil u allemaal namens het gemeentebestuur een heel fijn nieuwjaar en een gezond 2023 toewensen!


Rutger Schonis