Zangeres Luna
Zangeres Luna Foto: PR

Winnaar Luna van het Junior Songfestival op het Mini Mundi Junior HRIEPS

Door: Redactie Algemeen

GRIJPSKERKE - Winnaar Luna van het Nederlandse Junior Songfestival komt optreden op het “Mini Mundi Junior HRIEPS”, op bevrijdingsdag 5 mei 2023.

Zangeres Luna Sabella uit Limburg (13 jaar) was  winnaar van het Nederlandse Junior songfestival met haar hit ‘La Festa’. Ze nam ook deel aan het Eurovisie songfestival in Armenie, waar ze zevende werd. Sabella komt optreden op de jeugddagm op 5 mei in Grijpskerke, op het festivalterrein van Muziekfestival HRIEPS. Daar wordt het nieuwste evenement georganiseerd, speciaal voor de jeugd, onder de naam ‘Mini Mundi Junior HRIEPS’. Er zijn die dag ook optredens van Monique Smit met haar Kidspop, Alle Kleuren (belgische K3 Tribute) en MOOIWARK (Jeugdshow). 

De juniordag word gehouden op 3 dagdelen, De ochtend en de middag staan vooral in het teken van lekker spelen en dansen met deze artiesten en tal van luchtkastelen, ballonnenclowns, schminkers, kleuren, en dj’s met de top 100 kinderhits. In de avond (van 18:00 uur tot 22:00 uur) is er een mega disco fris-feest voor de jeugd in de grote feesttent. Daar is ook het Podium Z Talent podium te vinden, met de beginnende bands M!ssquided, Traveling Trashcans, Be for You en MEN. Kaarten zijn te bestellen via https://juniorhrieps.eventgoose.com/.