Turnsters MTV Middelburg grossieren in medailles

MIDDELBURG - Turnsters MTV Middelburg grossieren opnieuw in medailles.


De turnsters van MTV Middelburg waren afgelopen weekend in Kaatsheuvel opnieuw succesvol en behaalden diverse medailles. 


Zilver voor team MTV/Dynamo N2 tijdens de 3de plaatsingswedstrijd, MTV turnster Jasmijn van de Gruiter turnde sterk op vloer, brug en sprong met zelfs een 15.200 op vloer, hoogste punt van deze wedstrijd. Tevens haalde dit team een 2de plaats tijdens de teamfinale. 


Goud was er daarna voor MTV Junior turnsters Emy de Voogd en Mandy Pol. Emy de Voogd turnde sterk op sprong, brug en balk. Ze behaalde op het onderdeel balk een 11.800, de hoogste score. Mandy Pol turnde de wedstrijd daarna sterk op alle 4 de toestellen en haalde op brug 11.650 de hoogste score.


In de laatste wedstrijd van de dag behaalde turnster Feline Joziasse, MTV Jeugd 2de divisie, een mooie gouden medaille. Feline Joziasse turnde sterk op sprong met een tsukahara, op balk 12.150 en vloer 11.200 waar ze beide een eerste plaats van alle deelneemsters behaalde. 


Jeugd turnster Sterre Sander turnde sterk op brug en balk, maar viel helaas met een serie op vloer en bij sprong waardoor ze op de 7de plaats eindigde.


Met dit resultaat komt MTV Middelburg opnieuw goed voor de dag in de regiowedstrijden van de afgelopen periode.[n]