Informatieavond over
Hyperbare zuurstoftherapie

GOES - Hyperbare zuurstoftherapie is medisch gezien een relatief eenvoudig principe, waar mooie resultaten mee worden gehaald. Deze behandeling wordt gegeven in het hyperbaar centrum in het Adrz ziekenhuis in Goes. 


Tijdens de therapie worden weefsels die een tekort hebben aan zuurstof beter van zuurstof voorzien. Dat maakt deze therapie bijzonder geschikt voor mensen die (pijn)klachten hebben na bestraling of mensen met niet of slecht genezende wonden aan de diabetische voet. Meer weten? Kom naar de informatieavond op donderdag 16 maart in Hotel van der Valk aan de Anthony Fokkerstraat 100 in Goes.

De avond is gratis toegankelijk. Aanmelden is noodzakelijk.
De deuren gaan open om 19.00 en de voorlichtingsavond begint om 19.30 uur.

De artsen C.Heringhaus, L. Esteve Cuevas en T.P. van Rees Vellinga zullen meer vertellen over de behandeling in het hyperbaar centrum in Goes. Ook zullen er twee patiƫnten vertellen hoe zij de behandeling hebben ervaren en wat hun resultaten zijn.

Aanmelden en meer informatie:
T: 088-1254290; E: info@hyperbaarcentrum.nl; W: www.hyperbaarcentrum.nl

Gelijk een afspraak maken voor een kosteloos intakegesprek? Ook dat kan via bovenstaande contactgegevens. Meer uitleg en de ervaringen van andere patiƫnten op: www.hyperbaarcentrum.nl