Dinsdag 7 maart

Workshop Thuisarts.nl

10:00 | ZB Bibliotheek van Zeeland

De website Thuisarts.nl is gemaakt door huisartsen en bevat informatie over ziektes en gezondheid. Deze informatie is onafhankelijk, betrouwbaar, actueel en wetenschappelijk onderbouwd. In deze gratis workshop leer je hoe je Thuisarts.nl zelf kunt gebruiken. Deze bijeenkomst vindt plaats in de ZB Middelburg, Kousteensedijk 7, 4331 JE Middelburg. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden in de ZB of online op de site van de ZB. Meenemen: laptop of tablet plus oplader.

 

Samen lezen en herinneren met Zeeuws Weerzien

14:00 | ZB Bibliotheek van Zeeland

De nieuwste editie van herinneringskrant Zeeuws Weerzien gaat terug naar de tijd waarin foto's maken nog een serieuze zaak was. Je trok er je nette kleren voor aan en moest met opperste concentratie lachen naar 't veugeltje. Heeft u een mooie herinnering aan die éne bijzondere foto? Vrijwilligers van Zeeuws Weerzien zijn benieuwd naar uw verhalen. Zij ontmoeten u graag in de 'Klapbank' van ZB Bibliotheek van Zeeland (Kousteensedijk 7 Middelburg) op dinsdag 7 maart van 14.00-15.00 uur. Er worden gezamenlijk herinneringen opgehaald. Toegang gratis. Graag aanmelden via leesteams@zeeuwsweerzien.nl of Postbus 33, 4350 AA Veere. www.zeeuwsweerzien.nl.


Cursus interieurarchitectuur

18:00 | 

Haal het voorjaar in je interieur met deze praktisch ingerichte cursus. U krijgt algemene informatie en professionele uitleg en gaat zelf aan de slag aan de hand van opdrachten. Onderwerpen als kleuren, materialen, afwerkingen (vloer/wand/meubel) en verlichting komen aan de orde. De cursus wordt gehouden in Arnemuiden op vier dinsdagen van 19.00 tot 21.30 uur en start op 7 maart. Opgeven via www.volksuniversiteitzeeland.nl

 

De taal van je dromen

19:30 | Stadsklooster Simpelhuys

Iedereen droomt elke nacht. Je dromen zijn boodschappen van je ziel. Alleen zijn ze meestal niet eenvoudig te begrijpen; je ziel spreekt in beeldtaal. Een taal die we, als we er aandacht aan schenken, gaandeweg leren kennen. In deze cursus leren we stap voor stap onze dromen te verstaan. De begeleiding is in handen van Marga Haas, zie www.margahaas.nl. Vijf dinsdagavonden vanaf 7 februari, vanaf 19.30 uur in het Stadsklooster Simpelhuys, Simpelhuisstraat 12, Middelburg. Opgeven via info@margahaas.nl.

 

Politiek café over energiearmoede

19:30 | café de Penseur

Ben je geïnteresseerd in politiek en wil je graag meepraten over belangrijke onderwerpen in Zeeland? Kom dan naar het Politiek Café op dinsdag 7 maart, inloop vanaf 19.30 uur in café 'Le Penseur', Varkensmarkt 15 te Middelburg. Leden van GroenLinks/PvdA organiseren dit politiek café om jouw mening te horen. Het onderwerp van de avond is: Energiearmoede.