Lennert Steketee (l) en Pim van Eijzeren.
Lennert Steketee (l) en Pim van Eijzeren.

Verhuurders van toeristische wielen vieren samenwerking met flinke korting

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Lennert Steketee en Pim van Eijzeren werken voortaan samen in de verhuur van elektrische choppers, fatbikes en aanverwanten. Om dat te vieren krijgt iedereen die deze maand mooie tochtjes wil maken door Zeeland en West-Brabant maar liefst twintig procent korting op alle soorten reserveringen.

Pim van Eijzeren is met zijn bedrijf Funbikes Zeeland in Heinkenszand, dat hij runt met Patrick de Jonge, al jaren actief in de verhuur van ‘toeristische wielen’ in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Schouwen-Duiveland en een deel van Noord- en Zuid-Beveland. Lennert Steketee uit Yerseke verhuurt met Scooter Huren Zeeland onder meer elektrische choppers, tuktuks en sinds kort ook Mini Coopers. Hij bedient het oostelijk deel van Zeeland en ook West-Brabant, tot Breda. Met hun nieuwe samenwerking kunnen ze onder meer klanten beter van dienst zijn, zoals grotere groepen - tot tweehonderd personen - bedienen. “Ook bieden we samen nieuwe arrangementen aan”, vertelt Steketee over hun uitgebreide, honderd procent elektrische aanbod. “Je kunt vanuit Heinkenszand naar Yerseke chopperen voor een lunch en rondleiding over de oesterputten en dan chopper je weer terug naar Heinkenzand.” Deze arrangementen kunnen uitgebreid worden met de Mini’s en ook richting Walcheren, voor een mooie toer door Zeeland met verschillende soorten vervoer. “Zo kunnen we de mensen meer laten zien”, legt Van Eijzeren uit. Voor iedereen die wil toeren is er een leuk en comfortabel vervoermiddel beschikbaar; van fatbikes voor kinderen en wie geen rijbewijs heeft tot tuktuks voor opa en oma.

Kortingsactie

Om hun samenwerking te vieren, huren Bode-lezers tot en met 31 maart met 20 procent korting bij Funbikes Zeeland en Scooter Huren Zeeland. Gebruik hiervoor de kortingscode: lente2023. 

Kijk voor meer informatie op funbikeszeeland.nl en scooterhurenzeeland.nl.