Afbeelding
Foto: Edwin Mijnsbergen

NIEUW- en SINT JOOSLAND - De achttienjarige Demi Lokker uit Nieuw- en Sint Joosland is finalist Miss Teen of Zeeland. Het mentale welzijn van de mens staat bij haar voorop, daar wil ze zich voor inzetten.


Demi, over haar deelname aan de verkiezing: "momenteel zit ik in het examenjaar van de opleiding tot accountmanager, hierna wil ik de studie toegepaste psychologie gaan volgen. Zodat ik later mensen met psychische problemen hopelijk kan helpen. Tijdens het traject van Miss Zeeland hoop ik nieuwe mensen te ontmoeten, mijn onzekerheden te overwinnen en ervan te leren. Heel mijn jeugd heb ik last gehad van de meningen van anderen, over mijn lengte. Ik werd ermee gepest. Het feit dat ik op de eerste dag van de casting op hakken van 9,5 centimeter moest lopen was al een hele overwinning voor mij. Ik begin mijn lengte steeds meer te accepteren en mooi te vinden." 

Ze vervolgt: "als finalisten zetten we ons in voor de LINDA Foundation. Dit is een foundation waar we geld inzamelen voor de arme kinderen in Nederland. Ik ben er druk mee bezig, binnenkort organiseren we een Fancy Fair bij mijn oude basisschool om zo de leerlingen bewust te maken van het feit dat er ook kinderen zijn die het niet zo makkelijk hebben. Ook ga ik een feest organiseren om geld in te zamelen voor dit goede doel. We zijn ondertussen al een paar weken bezig. Ik heb al superleuke en lieve meiden ontmoet. Ik kan niet wachten om met alle meiden te stralen tijdens de finale, aanstaande zaterdag in theater de Mythe in Goes.[n]