Padma Middelburg
Padma Middelburg Foto: Padma Middelburg

VDTP houdt themamiddag in het Padma-centrum Middelburg

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - Op zondag 19 maart organiseert de Vereniging van Docenten en Therapeuten Padma (VDTP) een open middag in het Padma-centrum met als thema: “Rust in onrust – het innerlijk kompas.” Tijdens deze themamiddag zijn er diverse activiteiten op het gebied van yoga, filosofie, meditatie, NLP, Qi gong, Träger bewegingsleer en hypnose. 

Doel van deze dag is om zowel het Padma-centrum als de activiteiten die daar plaatsvinden nader onder de aandacht te brengen. Ditmaal is voor een actueel thema gekozen: “Rust in onrust – het innerlijk kompas.” In de huidige tijd vol crises en polarisatie kan het voor de mens een grote uitdaging zijn om stabiel te blijven en verbinding te houden met waar het écht om gaat, waar hij/zij echt voor staat. Alle activiteiten in het Padma-centrum hebben tot doel om de mens juist daarbij te helpen. Het centrum zelf is een baken van rust waar de organisatoren en deelnemers al meer dan 20 jaar in een veilige en open energie aan hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling kunnen werken. Op dit gebied vervult het centrum een spilfunctie in de regio. 

Toch zijn ook de corona-crisis en de energiecrisis het Padma-centrum niet in de koude kleren gaan zitten en daarom heeft de VDTP het initiatief tot deze themadag genomen. De themamiddag vindt plaats in het centrum aan de Verwerijstraat 51a te Middelburg. De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Alle activiteiten zijn kosteloos, aanmelden is niet nodig.Voor meer informatie over het rooster en de activiteiten: https://www.padma.nu/thema2023.html.