Zondag 19 maart

Open dag in St.Padma

13:00 | Padma Zeeland

Kom kennis maken met diverse activiteiten die je ondersteunen in deze tijd van onrust en polarisatie. St.Padma is een bakermat van rust in deze onrust. Wil je concrete mogelijkheden en gelijkgestemde mensen ontmoeten? Laat je dan inspireren door het gevarieerd aanbod tijdens deze themadag in Padma.

 

Engelstalige kerkdienst

19:30 | Gasthuiskerk

Op zondag 19 maart wordt een Engelstalige Time4God kerkdienst gehouden in de Gasthuiskerk, Lange Delft 94 in Middelburg. Voorganger: Ds. Jacobine Scholte de Jong uit Gouda. Meer informatie: www.time4god.com

 

Bijzondere kerkdienst

14:30 |  Kleine Kerk

Op zondag 19 maart zal er weer een bijzondere kerkdienst worden gehouden, georganiseerd voor en met mensen, met en zonder beperking. Aanvang 14.30 uur in de Kleine Kerk, Kapellestraat 27 in Veere. Voorganger: dhr. Jesse Moelker. M.m.v. eigen muziek.

 

Sopraan en orgel in Doopsgezinde kerk

15:00 | Doopsgezinde kerk

Op zondag 19 maart organiseert Stichting Kerk biedt Podium in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg een concert met sopraan Debby de Lima en organist Frank Resseler. Op het programma werken van Dietrich Buxtehude, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Jean Langlais en de Nederlandse componisten Eric Koevoets en Jan.J.van den Berg. Aanvang 15.00 uur.

 

Dinsdag 21 maart

Workshop Patiëntenportaal ziekenhuis

10:00 | ZB Bibliotheek van Zeeland

De meeste ziekenhuizen in Nederland beschikken tegenwoordig over een patiëntenportaal. Het patiëntenportaal is het persoonlijke deel van de website, de mijn-omgeving. In deze gratis workshop leer je hoe je het patiëntenportaal van het ziekenhuis zelf kunt gebruiken. Deze workshop vindt plaats in de ZB Middelburg, Kousteensedijk 7, 4331 JE Middelburg. Aanmelden voor de bijeenkomst in de ZB of online op de site van de ZB. Meenemen: laptop of tablet plus oplader.

 

Woensdag 22 maart

Geschiedenis Gasthuiskerk Middelburg

14:15 | Gasthuiskerk

Een gids vertelt op een PCOB bijeenkomst over de geschiedenis van de Gasthuiskerk, de oudste kerk van Middelburg. Belangstellenden zijn welkom in een zaal van de Gasthuiskerk, via de ingang Barbaragang.

 

Lotgenotencontact AIC Middelburg

19:30 | Dorpshuis Cittershof

Op 22 maart van 19:30 tot 21:30 uur is er een lotgenoten bijeenkomst voor iedereen die zelfkenmerken van autisme heeft. Het is altijd mogelijk om uw vragen via e-mail te stellen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Info over lotgenoten lotgenotenmiddelburg@nva-zeeland.nl. Ons adres is: Dorpshuis St Laurens, van Cittersstraat 64, Middelburg. Uiterste inschrijfdatum: 21 maart 16:00 uur via www.nva-nb.nl. Wil je vrijwilliger worden, neem dan snel contact op via: secretaris@nva-nb.nl

 

Modeshow in de Oostkerk

19:30 | Oostkerk

Op 22 maart geven verschillende Middelburgse modewinkels een spectaculaire modeshow in de Oostkerk in Middelburg. Tickets verkrijgbaar bij de deelnemende zaken: Chapeau, Madam, Zo-wie, Focus optiek, Nü, View, Lincherie, Bijleveld. Aanvang 20.00 uur, inloop 19.30 uur. Je ticket kan je inleveren bij de deelnemende modezaken, je ontvangt dan het ticketbedrag terug als korting bij een besteding van 150 euro of meer.