Ondernemersteam gemeente Veere: van links naar rechts: Ralf Beije, Arianne Jansen en Tomas Ooijevaar
Ondernemersteam gemeente Veere: van links naar rechts: Ralf Beije, Arianne Jansen en Tomas Ooijevaar Foto: Gemeente Veere

Ondernemersteam Veere opgericht

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

DOMBURG - Om bestaande én nieuwe ondernemers in Veere beter van dienst te zijn heeft de gemeente Veere het Ondernemersteam Veere opgericht. Eén centraal loket waar alle huidige en toekomstige ondernemers met vragen terecht kunnen. Ondernemers moeten immers kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen. Gemeente Veere ondersteunt en faciliteren hen dan ook graag. Een goede dienstverlening richting ondernemers is daarbij van groot belang.

Het Ondernemersteam Veere bestaat uit collega’s binnen het cluster Economie, Recreatie & Toerisme. Met hun ervaring, kennis en netwerk in opbouw beantwoorden ze al uw ondernemersvragen waar de gemeente een rol in speelt. De collega’s van het Ondernemersteam Veere zijn het eerste aanspreekpunt voor ondernemers binnen de gemeente en kunnen u voorzien van informatie op bijvoorbeeld het gebied van streekmarketing, ontwikkelmogelijkheden, subsidies, duurzaamheid en of vergunningen.

Ondernemersteam Gemeente Veere en Ondernemersmanager Veere
Omdat er ook behoefte kan zijn aan onafhankelijk extern advies werkt Gemeente Veere samen met de Ondernemersmanager Werner van Laere. Het ondernemersteam en de ondernemersmanager trekken samen op in verschillende vraagstukken en hebben goed contact. Meer informatie op https://www.veere.nl/ondernemersteam-gemeente-veere.