Veere's Genoegen
Veere's Genoegen Foto: Veere's Genoegen

Zomertijdconcert Veere’s Genoegen

Door: Redactie Algemeen

VEERE - Het fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgt zaterdagavond 25 maart een Zomertijdconcert. Het fanfareorkest staat onder muzikale leiding van dirigent Thomas Bruijns en bestaat uit ca. 45 muzikanten. Tijdens dit concert kan het publiek genieten van een gevarieerd muzikaal programma.

Het Zomertijdconcert begint om 20.00 uur en vindt plaats in het clubgebouw ‘Het Akkoord’ aan de Oudestraat 9 in Veere. De toegang is gratis en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Na afloop vindt er nog een gezellige afterparty plaats met muziek van ‘Beatmatchers’.

Openbare repetitie
Het fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere organiseert vrijdagavond 31 maart 2023 een openbare repetitie. Tijdens deze repetitie krijgen (oud-)muzikanten, die al op een muziekinstrument uit de fanfarebezetting kunnen spelen, de gelegenheid om samen met de muzikanten van Veere’s Genoegen gratis en vrijblijvend een keer mee te repeteren met het fanfareorkest.

Geïnteresseerden voor deelname aan de openbare repetitie moeten zich vooraf aanmelden via de website van Veere’s Genoegen of een e-mail sturen naar info@veeresgenoegen.nl. Na ontvangst van de aanmelding wordt vooraf de bladmuziek opgestuurd en zal (indien nodig) voor een muziekinstrument worden gezorgd.