Collecte Hartstichting in Koudekerke

KOUDEKERKE - Een gezond hart is niet vanzelfsprekend. Ruim 13 collectanten gaan volgende week langs de deuren in Koudekerke om geld op te halen.


Met de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om de hartgezondheid van Nederland te verbeteren. Als we niets doen, groeit het aantal hart- en vaatpatiĆ«nten namelijk binnen 8 jaar met bijna een miljoen. De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting loopt dit jaar van 11 tot en met 15 april 2023. Naast doneren in de collectebus bij de collectant aan de deur (ook met een QR code!)  is het ook mogelijk om een gift te doen op hartstichting.nl. Ook nieuwe collectanten zijn nog van harte welkom! Info:
Wim Louwerse 06 16293518

Over de Hartstichting

Al bijna 60 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. We willen dat de hartgezondheid van Nederlanders over zeven jaar meetbaar is toegenomen. Daarbij letten we ook op verschillen tussen mensen. En helpen we juist hen die het grootste risico lopen. Dit doen we voor een betere hartgezondheid:

Tijdig opsporen van risicofactoren (zoals hoge bloeddruk)Investeren in onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen. Voorkomen dat iemand overlijdt aan hart- en vaatziekten of dat de ziekte zich verergert of herhaalt. Inzetten op een omgeving die rookvrij is, beweging stimuleert en waarin eten en drinken gezonder, goedkoper en aantrekkelijker wordt. We kunnen dit niet alleen, maar doen dit onder andere samen met organisaties en andere gezondheidsfondsen. 

Lees meer over onze doelen en oplossingen op hartstichting.nl/dit-doet-de-hartstichting[n]