Uitvoering
Uitvoering Foto: Gymnastiekvereniging Hygiëa

Turners en dansers in de reclame in Westkapelle

WESTKAPELLE - Op zaterdag 15 april staat gym- en dansvereniging Hygiëa in de reclame. Met een afwisselende voorstelling van dans en turnen neemt Hygiëa het publiek mee langs de meest grappige en ontroerende reclames. 


De middagvoorstelling begint om 13.45 uur en de avondvoorstelling om 19.15 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij aanvang van de voorstellingen. 

De katten van de glasvezelreclame van KPN turnen op de balk. Meisjes dansen als Alpenzusjes uit de Almhofreclame en de Stepdames gaan naar het verpleeghuis voor de bingoreclame van Specsavers. Zo komen alle groepen tijdens de uitvoering aan de beurt voor een spectaculair optreden. Een avond vol verrassingen.

Gymnastiekvereniging Hygiëa is in 1954 opgericht en is sindsdien altijd een bloeiende vereniging geweest. De vereniging telt op dit moment ruim 350 leden. De lessen variëren van peutergym tot Zumba en van kleuterjazz tot springgroep en pilates. Ook vernieuwende sporten zoals (wandel) bootcamp, bodyfit en essentrics zijn onderdelen van de vereniging. Uiteraard is er ook tijd voor ander vermaak zoals een jeugdkamp, speurtochten en wedstrijden.[n]