Afbeelding
Foto: Shutterstock

Gratis sport- en beweegles in Middelburg: ‘women only’

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - Op donderdag 11 mei organiseert de buurtsportcoach van Welzijn Middelburg een gratis proefles sport en spel in de gymzaal aan de Roozenburglaan in Dauwendaele. De proefles “Vitale Vrouwen” is van 11 tot 12 uur voor alle vrouwen uit de wijk én daarbuiten die (nog) vitaler willen zijn. Vrouwen die mee willen doen, zien we graag om 11 uur in makkelijk zittende kleding en met sportschoenen bij de gymzaal.

Niet alleen 11 mei, maar daarna elke donderdagochtend vindt er in de gymzaal aan de Roozenburglaan in Dauwendaele een beweeguurtje plaats. Dit uur is speciaal opgezet voor vrouwen met weinig Nederlandse/sociale contacten die graag willen bewegen. De buurtsportcoach werkt samen met de dames van alle culturen aan conditie en kracht en bouwt zo aan hun zelfvertrouwen. Plezier staat voorop! ?De kosten zijn na de eerste gratis les € 1,00 per keer. 

Andere lessen
Naast de “gewone” beweeglessen die door de buurtsportcoach worden verzorgd, vindt er regelmatig een andere les plaats. Denk bijvoorbeeld aan een yoga-, dans- of zumba les. Zo wordt er op 25 mei een steples verzorgd in de sportschool Sportcity in een aparte ruimte voor vrouwen. Ben je op zoek naar nieuwe ontmoetingen, gezelligheid en beweging dan is dit uurtje misschien wel iets voor jou. Bel of mail gerust met buurtsportcoach Ilona de Groote: 06-24550879 of i.degroote@welzijnmiddelburg.nl.