Start ZLM-Don Stadsloop vanaf de Markt in Middelburg (2022)
Start ZLM-Don Stadsloop vanaf de Markt in Middelburg (2022) Foto: Arjan Schotanus

ZLM-Don Stadsloop Middelburg op vrijdag 26 mei  

MIDDELBURG - Op vrijdagavond 26 mei vindt al weer voor de 21e keer de ZLM-Don Stadsloop door het centrum van Middelburg plaats. 


De Stadsloop start op 26 mei om 20:00 vanaf de Markt in Middelburg. De route bestaat uit drie rondjes door de binnenstad van totaal 7,5 km. 

Deelname is mogelijk vanaf 15 jaar en er kan individueel worden meegedaan of in teamverband met 4 personen. 

De prijsuitreiking is na afloop van de loop om ca. 21:15 bij de terrassen op de Markt. Er is een overall-klassement en er zijn aparte klassementen voor de leeftijdscategorieën zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Daarnaast zijn er twee klassementen voor teams, namelijk voor mannenteams en vrouwenteams (gemengde teams vallen onder de mannenteams).  

Inschrijven via www.inschrijven.nl kan nog tot 17 mei of anders op 26 mei zelf op de Markt in Middelburg. 

Spektakelrun

Voor de jeugd (tot 15 jaar) is er een leuke prestatieloop: de Qui-Vive Spektakelrun. Door het centrum is een route van ca. 2 km uitgezet met onderweg 5 springkussens waar je door en over kan kruipen of rennen. 

De Spektakelrun start om 19:00 vanaf de Markt in Middelburg. 

Inschrijven voor deze run kan ook via www.inschrijven.nl tot 17 mei of anders op vrijdag 26 mei op de Markt in Middelburg. 


Meer informatie?

De ZLM-Don Stadsloop en de Qui-Vive Spektakelrun wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Dynamica met bijdrage van diverse bedrijven. 

Wanneer je meer wilt weten over de ZLM-Don Stadsloop of de Spektakelrun kijk dan op www.zlmdonstadsloop.nl.

Inschrijven kan via de website www.inschrijven.nl.[n]