Middelburg Boekenstad, 7 mei 2023
Middelburg Boekenstad, 7 mei 2023 Foto: Edwin Mijnsbergen

Gemeente Middelburg verstrekt subsidie aan eenmalige culturele initiatieven

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - Heb je een goed idee voor kunst of cultuur? Vraag dan subsidie aan. Middelburg heeft een rijk en divers aanbod aan kunst en cultuur. Hier kan nieuw talent zich ontwikkelen. Steeds meer Middelburgers en bezoekers in onze stad genieten van cultuur. Er ontstaan vruchtbare samenwerkingen en nieuwe initiatieven.

Heb jij een goed idee voor een eenmalige activiteit, project of experiment om het culturele leven in Middelburg te vernieuwen en bruisender te maken? Bijvoorbeeld een nieuw initiatief, artistiek vernieuwend concept of nieuwe manier om nieuwe publieksgroepen te betrekken bij kunst en cultuur, waarbij je in de opstartfase een steuntje in de rug kunt gebruiken? Dan kun je voor die activiteit dit jaar een eenmalige subsidie aanvragen bij de gemeente Middelburg. Aanvragen behandelt de gemeente Middelburg op volgorde van binnenkomst, tot het subsidieplafond bereikt is. Op de website vind je de voorwaarden en meer informatie: Subsidieregeling kunst en cultuur.
Heb je een vraag of wil je overleggen of je project in aanmerking komt voor een subsidie? Stuur dan een mail aan subsidies@middelburg.nl.