Afbeelding
Foto: Marcel van Sabben

Kleuter- en peutertennis bij MLTC

MIDDELBURG - Na een fantastische opkomst bij de kleuter- (en peuter-)inloop voor de meivakantie wordt dit gratis kennismakingsmoment nog eens herhaald. Er worden heel veel balvaardigheidsspellen gedaan, maar ook slagvaardigheid komt aan bod.


Ieder kindje, binnen de leeftijdscategorie van 3 tot 6 jaar, die het leuk vindt en/of lijkt om met een bal en een racket in de weer te zijn, is van harte welkom om naar één of meerdere van deze inloopmomenten te komen. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het mag natuurlijk wel. Stuur een mailtje of Whatsapp-bericht naar Nathalie van Sabben-Vinkoert. Deze inloop wordt georganiseerd op tennispark De Veste, thuisbasis van tennis- (en sinds een tijdje ook padel)vereniging MLTC. Adres: Griffioenpad 1 te Middelburg. Loop naar baan 12 (de enige tennisbaan die dwars ligt op het park). De begeleiding is in handen van Nathalie van Sabben-Vinkoert namens TSM - TennisSchoolMiddelburg. Op woensdag- en vrijdagmiddag vindt de inloop plaats. Noteer de volgende data met bijbehorende tijden in de agenda: woensdag 10 mei 14.40 uur; vrijdag 12 mei 15.50 uur; woensdag 17 mei 14.40 uur; vrijdag 19 mei 15.50 uur.


Bezoek de socials voor vertrek

Mocht de inloop onverhoopt niet kunnen plaatsvinden, dan wordt dit vermeld op de sociale mediakanalen van TSM (zoek op @tennisschoolmiddelburg op Facebook en/of Instagram). Bekijk dus voor vertrek even, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Meer informatie

Kijk voor meer algemene informatie op www.tsmtennis.nl. Als er nog vragen zijn, kan contact opgenomen worden met Nathalie van Sabben-Vinkoert, tel. 06-28233120 (bij voorkeur Whatsapp) of info@tsmtennis.nl.[n]