Trotse winnaar.
Trotse winnaar. Foto: deelnemer

Eindstand vastgesteld
Schaakclub Oostkapelle

OOSTKAPELLE - Na de laatste schaakwedstrijd van het seizoen 2022-2023 is afgelopen week de eindstand vastgesteld. Zoals verwacht, mocht Anton Bil de beker mee naar huis nemen.

Als tweede eindigde Ronald v.d. Wetering, gevolgd door Arie Monté en Gerrit Christiaanse. De vijfde tot en met de 9e plek werden ingenomen door Wim v.d. Heijden, Erik Nooteboom, Dick de Best, Johan Paauwe en Jan Stoorvogel. 

Bij deze uitslag wordt aangetekend, dat er enkele spelers waren die nu en dan absent waren wegens ziekte of andere omstandigheden en daarom in de uitslag niet zo hoog scoorden als mocht worden verwacht.

Het was al met al een spannend seizoen met goede partijen.


Financiële balans

Tevens werd de financiële balans opgemaakt. Die gaf aanleiding een beroep te doen op sponsoren en de gemeente om bijdragen te verlenen, want de bodem schemert in de kist.


Speelavonden

Afgesproken is ook, dat in juni nog vier maal op donderdagavonden in de Egelantier gespeeld wordt zonder competitie. Schaakliefhebbers zijn welkom, ook al is men geen lid.


Zomertoernooi

Verder is er op donderdag 20 juli a.s. het fameuze zomertoernooi in de Halve Maan, aanvang 19.00 uur, waarop van heinde en verre deelnemers afkomen. 


Nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen begint dan weer op donderdag 7 september 2023.[n]