Afbeelding
Foto: Annemarie van de Vreugde

MIDDELBURG - De heropening van Speelhof Hoogerzael was een groot feest met allerlei activiteiten voor jong en oud. In het kader van het beweegprogramma werden Zumba-, Nordic walking en jeu de boules clinics gegeven en waren wandelingen door de buurt georganiseerd.

Kinderen konden worden geschminkt, springen op het haaien- of unicornspringkussen en de nieuwe touwbrug uitproberen. Om later uit te puffen met een ijsje in de zon. Na het schminken vertelde Vayèn wat zij van Hoogerzael vindt.

 

"Het leukste hier vind ik de grote paddenstoel. Daar komt water uit dat helemaal naar beneden stroomt langs de stenen en daar kun je zelf dan weer in spelen. En er is ook steen die water spuit. Dat is helemaal leuk als het heel warm is, dan kun je een watergevecht houden."


"Vandaag vond ik de springkussens het leukste en dat ik als vlinder ben geschminkt. En het blauwe ijs dat ik heb gegeten was heel lekker!"


Ze vervolgt: "Ik vind het altijd fijn om hier naartoe te gaan. Eigenlijk vind ik alles leuk hier. Hier kan ik rondrennen, samen met mijn vriendinnetje in hutten spelen en met water kliederen. 

De volgende keer dat ik hier kom spelen ga ik de touwbrug uitproberen!"[n]