Zondag 8 januari

ConcertenVlissingen: Mosa Trio

11:30 | Hotel Arion

ConcertenVlissingen presenteert in Fletcher hotel Arion: Mosa Trio: Alexandra van Beveren, viool, Paul Stravridis, cello en Bram de Vree, piano. Dit concert wordt zeker een enorme belevenis met het griezelig meeslepende Geistertrio van de Romanticus Beethoven met een glansrol voor de piano en de rijke Boheemse klankwereld van Dvorák uit zijn populair-optimistisch getinte Slavische periode.


Dinsdag 10 januari

Workshop Standaardapps en Play-store Android-telefoon

10:15 | ZB Bibliotheek van Zeeland

In deze gratis workshop worden verschillende standaardapps besproken en wordt behandeld hoe je een app installeert en verwijdert. De workshop vindt plaats in de ZB, Spuikomweg 7, 4381LZ Vlissingen. Neem je Android-telefoon en een oplaadkabel mee. Je kunt je voor deze workshop aanmelden in de ZB of online op de site van de ZB.

 

Woensdag 11 januari

Lunchmenu De Burgerij

12:00 | De Burgerij

De Keukenbrigade van de Burgerij, van Hogendorpweg 58A, Vlissingen, bereidt op woensdag 11 januari weer een heerlijke lunch van 12.00-13.15 uur (zaal open 11.45 uur). Menu: In de Burgerij gemaakte: Soep van de dag (chef's keuze), Jikkemiene (Zeeuwe bolus), Salade, 2 belegde broodjes, kopje koffie/thee, Fruit. Opgeven via wijkcentrumdeburgerij@gmail.com t/m zondag 8 januari. Indien u wilt afhalen (11.45 uur via hoofdingang), dit vermelden bij opgave! Aan deze lunch zijn kosten verbonden.