Woensdag 11 januari

Lunchmenu De Burgerij

12:00 | De Burgerij

De Keukenbrigade van de Burgerij, van Hogendorpweg 58A, Vlissingen, bereidt op woensdag 11 januari weer een heerlijke lunch van 12.00-13.15 uur (zaal open 11.45 uur). Menu: In de Burgerij gemaakte: Soep van de dag (chef's keuze), Jikkemiene (Zeeuwe bolus), Salade, 2 belegde broodjes, kopje koffie/thee, Fruit. Opgeven via wijkcentrumdeburgerij@gmail.com t/m zondag 8 januari. Indien u wilt afhalen (11.45 uur via hoofdingang), dit vermelden bij opgave! Aan deze lunch zijn kosten verbonden.

 

Vrijdag 13 januari

Inloophuis De ontmoeting

13:30 | De Rank

Inloophuis De Ontmoeting is weer open op vrijdag 13 januari in de Rank, de zaal achter het gebouw van evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8, Oost-Souburg. De openingstijden van 'De Ontmoeting' zijn van 13.30 uur tot 16.30 uur (gratis koffie, thee en iets lekkers ). Iedereen is welkom om een spelletje te doen, te handwerken, wat te lezen, te praten of gewoon even tot rust te komen. We verkopen tevens goede 2e hands kleding en sieraden. We zijn open op elke 2e en 4e vrijdag van de maand.

 

Nieuwjaarsreceptie De Burgerij

16:30 | De Burgerij

Namens Wijkcentrum De Burgerij nodigen wij u graag uit op onze Nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze bijeenkomst kunnen wij elkaar goede wensen overbrengen voor 2023, maar tevens ook elkaar informeren over waar wij mee bezig zijn. Wij hopen u te zien op vrijdag 13 januari tussen 16.30-18.30 uur in Wijkcentrum De Burgerij, van Hogendorpweg 58a, Vlissingen.

 

Nieuwjaarsconcert HZO

20:00 | Sint Jacobskerk

Op vrijdag 13 januari speelt Het Zeeuws Orkest het nieuwjaarsconcert in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Kaarten te koop via www.zeeuwsorkest.nl of via de boekhandels de Drukkery in Middelburg of ’t Spui in Vlissingen.


 

Zaterdag 14 januari

Nieuwjaarsconcert

18:45 | Sint Jacobskerk

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie Ons Genoegen op zaterdag 14 januari in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Thema is Celtic Winds. Een avond met Keltische muziek. Gast is de Keltische Folkband Windbroke. Een enthousiaste groep muzikanten. Zij spelen hun eigen nummers maar ook een aantal muziekstukken gezamenlijk met het Harmonieorkest (of een deel daarvan). Het belooft een gevarieerde muzikale avond te worden, waarbij ook enkele dansers van the Rose Irish Dance School hun medewerking zullen verlenen. Reserveren van toegangkaartjes kan via onze website. Kaarten aan de zaal (geopend vanaf 18.45 uur). Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel 't Spui. Het concert begint om 19.30 uur.

 

Zondag 15 januari

Meezing concert

10:30 | Kerk Open Haven

Houdt u van muziek en zingen? Kom dan op zondagmorgen 15 januari naar het meezing concert in de Open Haven kerk in Oost Souburg. U kunt dan genieten van een afwisselend programma van orgel- en vleugelspel en samenzang. Voor wie wil is er voorafgaand aan het concert, van 9.30 uur tot 10.00 uur een kort morgen gebed. Als u alleen het meezing concert wilt bezoeken, dan kunt u tussen 10.15 uur en 10.30 uur binnenlopen. Het meezing concert duurt ongeveer 2 uur en is gratis. Plaats: de Open Haven kerk op het Oranjeplein in Oost Souburg. Na afloop: elkaar ontmoeten met een lekker kopje soep. Toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage voor het orgel wordt zeer op prijs gesteld

 

Maandag 16 januari

Computervraagdagen

14:00 | De Herberg

Van 16 t/m 22 januari organiseert SeniorWeb in verschillende leslocaties in het land Computervraagdagen. Tijdens de Computervraagdagen kunt u laagdrempelig kennis maken met alle activiteiten zoals inloopspreekuren, workshops en cursussen die in de leslocaties worden georganiseerd. U kunt bij De Herberg in Vlissingen (Branderijstraat 3) op 16 en 23 januari van 14.00-17.00 terecht met al uw vragen over uw computer, tablet of smartphone. Maar ook voor een eerste kennismaking met de digitale wereld of een ontmoeting met de deskundige vrijwilligers van SeniorWeb bent u van harte welkom. Ook krijgen we op dinsdagmorgen 17 januari in onze leslocatie om 10.30u een workshop RaboBank mobielbankieren. Nog enkele plaatsen over. Benieuwd naar het programma? Kijk op de https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt/vlissingen/vlissingen-de-herberg- voor meer informatie. Of bel met 0118-464361.