Fusie Bridgeclubs De Vlissingse Fles en Scaldis

VLISSINGEN - Afgelopen jaar zijn de twee Vlissingse bridgeclubs gefuseerd. 


BC Scaldis speelde voorheen in Ter Reede en in de kantine van de VCV Vlissingen aan de Irislaan. Helaas kon men niet verder in Ter Reede vanwege corona en ging men op de middag spelen aan de Irislaan. Het ledenaantal van de club liep echter zodanig terug dat het moeilijk was nog een goede competitie op te zetten.


Besprekingen

Op verzoek van bestuurders van BC Scaldis zijn er vanaf maart besprekingen gevoerd met het bestuur van BC de Vlissingse Fles om te bekijken of er mogelijkheden waren samen door te gaan.

Het uitgangspunt hierbij was dat de speelmiddag aan de Irislaan behouden moest blijven.


Fusie

In goede harmonie hebben de besturen van beide verenigingen besloten tot een fusie over te gaan onder de naam BC de Vlissingse Fles. 

Op de algemene ledenvergaderingen van de verenigingen zijn de leden nagenoeg unaniem accoord gegaan met het voorstel van de besturen.

Dit betekent dat BC de Vlissingse Fles nu op maandagmiddag speelt in de kantine van VCV aan de Irislaan en op de dinsdagavond in wijkcentrum 'De Burgerij' in Paauwenburg.


Ruimte voor nieuwe bridgers

Het ledenaantal is nu zodanig dat op beide speeldagen een goede competitie gerealiseerd kan worden. 

Er is nog ruimte op zowel de maandagmiddag als de dinsdagavond voor geinteresseerde (thuis)bridgers.


Informatie

Belangstellenden kunnen informatie hierover verkrijgen via onze website: BC de Vlissingse Fles of bij onze secretaris: C.Aarnoutse@hotmail.com.


Beide Bridgeclubs gaan verder als
BC de Vlissingse Fles