Vlnr: Lindsey de Munck, Esra Babb, Sien Wiegerinck, Manouk Grevink, Muriël Valckenier von Geusau en Aymee Lugtenburg
Vlnr: Lindsey de Munck, Esra Babb, Sien Wiegerinck, Manouk Grevink, Muriël Valckenier von Geusau en Aymee Lugtenburg Foto: Yvette de Kam

Turnpupillen VTV vullen het erepodium in Vlijmen

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Het afgelopen weekend moest een aantal turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging diep Noord-Brabant in om een wedstrijd te turnen.

In Vlijmen werd er zowel in teams als individueel geturnd, waarbij de uitslagen ook gelden als kwalificatie voor finalewedstrijden later in het seizoen. De Vlissingsen turnden in verschillende categorieën en met name de Pupillen deden het bijzonder goed. Bij Niveau 6 werd het team van VTV, bestaande uit Aymee Lugtenburg, Esra Babb, Manouk Grevink, Muriël Valckenier von Geusau, Lindsey de Munck en Sien Wiegerinck, kampioen met maar liefst 7 punten verschil met de nummer twee. Individueel vulde VTV bij de pupillen 2 het hele podium, want Aymee werd hier 1e, Lindsey 2e en Manouk 3e. Bij de pupillen 3 mocht Sien een gouden medaille in ontvangst nemen. Esra werd 8e en Muriël 10e. In de categorie Supplement H turnden Esra van Oers en Fleur van Klooster in een gemengd team met DIOS Oost-Souburg en Veldo Middelburg. 

Dit team eindigde net op een 4e plaats. Individueel eindigden Esra en Fleur op een 8e en 10e plek. Als laatsten waren de jeugd en junioren Supplement G aan de beurt. Hier bestaat het VTV-team uit Isa Schouten, Khadija Maarouf, Romy Prior en Yasmine Kloek en zij eindigden met een klein verschil op de tweede plaats. Isa eindigde bij Jeugd G keurig op de tweede plaats. De Junioren G maakten het feestje compleet, want ook zij vulden het hele podium. Yasmine werd hier 1e, Romy 2e en Khadija 3e.

Voor meer informatie zie de website en Facebookpagina van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl.