Zaterdag 4 maart

Kinderen in de hoofdrol tijdens concert V&V met RAAK!

19:00 | Het Kroonjuweel

Op zaterdag 4 maart staat het Kroonjuweel aan de Lekstraat in Oost-Souburg op zijn kop. Vlijt & Volharding geeft dan een concert in samenwerking met theatercollectief RAAK! én alle kinderen uit Souburg en omstreken die mee willen doen. Tijdens het concert van RAAK! mogen alle kinderen die dat leuk vinden meedoen. Wil jij (of jouw kind(eren)) ook meedoen, maar wordt de lesmodule bij jou in de klas niet gegeven? Geen probleem! De workshops zijn ook zelf thuis te volgen, door het bekijken van enkele video's. Ga naar vlijt100jaar.com/doe-mee-met-raak voor de video's. Het concert met RAAK! is op zaterdag 4 maart, aanvang 19.00 uur. Locatie: Het Kroonjuweel, Lekstraat, Oost-Souburg. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Ga voor tickets naar vlijt100jaar.com.

 

Zondag 5 maart

ConcertenVlissingen: Willem Stam cello en Daan Treur piano

11:30 | Hotel Arion

Na een eerder succesvol optreden kunnen we weer gaan genieten van het samenspel van Willem Stam en Daan Treur. Willem heeft met o.a. het bekende Ysaÿe trio in heel Europa en Canada opgetreden en staat bekend als een van de beste cellisten in Nederland. Daan Treur won diverse prijzen op Nederlandse Concoursen waaronder het Prinses Christina Concours, Stichting Jong Muziektalent Nederland en Steinway Concours.

 

Evensong met kopje koffie toe

17:00 | Sint Jacobskerk

Zondag 5 maart verzorgen de Evensingers in de Sint Jacobskerk te Vlissingen weer een Evensong om 17.00 uur. Deze viering staat in het teken van de 40-dagentijd. De Evensingers treden op o.l.v. Ineke Wijkhuijs-van den Driest, de voorganger is ds. Gerrit Ruitenburg en Jos Vogel is de organist.

 

WIK organiseert De Ruytermars

8:30 | Lammerenburcht

Op zaterdag 5 maart organiseert Wandelsportvereniging WIK uit Vlissingen weer haar jaarlijkse De Ruytermars. Vanaf VCB De Lammerenburcht (de speeltuin) aan de Zuidbeekseweg 22 in Vlissingen kan gestart worden voor een wandeltocht van 10, 15, 20 of 30 kilometer. De 20 en 30 kilometer wandelaars kunnen starten tussen 8.30 en 9.30 uur. Voor de overige afstanden kan men starten tussen 9.30 en 12.30 uur. Inschrijven via www.wandel.nl of op de dag van de wandeltocht zelf op het startbureau. Meer informatie via: www.wikvlissingen.nl


Maandag 6 maart

Digiwijzercafe De Herberg

14:00 | De Herberg

Elke maandag van 14.00-16.00 uur hulp bij gebruik smartphones, tablet of laptop. Adres: Branderijstraat 3, 4381 HK Vlissingen, behalve in de schoolvakanties. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer info? Bel 0118-464361.

 

Dinsdag 7 maart

Informatiebijeenkomst Digitale nazorg

10:15 | ZB Bibliotheek van Zeeland

Op advies beveiligen we online gegevens zo goed mogelijk met wachtwoorden die niemand weet of kan raden. Maar wat als je komt te overlijden? Dan kan niemand bij jouw gegevens. In deze gratis informatiebijeenkomst Digitale Nazorg kom je te weten waar je zelf op moet letten en wat je kunt regelen voor jouw nabestaanden. Ook biedt deze bijeenkomst houvast voor nabestaanden die te maken krijgen met een digitale nalatenschap. Deze bijeenkomst vindt plaats in de ZB, Spuikomweg 7, 4381LZ Vlissingen. Aanmelden in de ZB of online op de site van de ZB.

 

Lezing Inner Reset - Leven is een mysterie

19:30 | House of Grace

Op dinsdag 7 maart verzorgt auteur en levenskunstenaar Yasmin Verschure een lezing vanuit haar boek Inner Reset. “Waarachtig leven gaat over respect, eigen verantwoordelijkheid en ten diepste Mensch-wording. Transformeer jouw binnenwereld en zie jouw innerlijke schoonheid weerspiegelt in alles en iedereen. Tijd voor een Inner-Reset." Dinsdag 7 maart, 19.30 uur, House of Grace, Coosje Buskenstraat 153, 4381 LD Vlissingen. Opgave: info@house-of-grace.nl of info@yasminverschure.nl