Afbeelding
Foto: Amber Janssen

Hier staat het mobiele stembureau vandaag

Door: Redactie Algemeen

VLISSINGEN - Studenten en ouderen krijgen extra mogelijkheden om hun stem uit te brengen. De gemeente Vlissingen zet wederom een mobiel stembureau in om het uitbrengen van een stem juist voor deze groepen extra makkelijk de maken.

Het mobiele stembureau bestaat uit een bus van de gemeente Vlissingen waarin alles aanwezig is om in korte tijd een stembureau op te bouwen. Uiteraard een stembus, borden en een uitklapbaar stemhokje zorgen ervoor dat het team dat het stembureau bemant in haast geen tijd een stembureau heeft opgebouwd op de betreffende locatie. 

Waar?
Het mobiele stembureau begint ‘s morgen bij woonzorgcentrum Theo van Doesburg aan de Dr. Ottestraat 1. Bewoners van het woonzorgcentrum kunnen daar van 8.30 tot 9.15 uur hun stem uitbrengen voor de Provinciale Staten en Waterschap Scheldestromen. Van 9.30 tot 13 uur staat het mobiel stembureau speciaal voor studenten bij de HZ University of Applied Sciences aan de Edisonweg.

Oost-Souburg
Van 13.15 tot 14 uur is het mobiele stembureau te vinden bij Nieuw Bachten Poorte aan het Oranjeplein in Oost-Souburg. De rest van de dag blijft het mobiele stembureau in Oost-Souburg. Van 14.15 tot 15 uur bij De Gouwe Tuyn aan de Gouwestraat 129. De Zoute Viever aan de Dongestraat 1 wordt van 15.15 tot 16.15 uur aangedaan en tot slot krijgen bewoners van Hof Kromwege ruim de gelegenheid om hun stem uit te brengen. Het mobiele stembureau opent daar om 16.30 uur en blijft geopend totdat alle stembureaus sluiten om 21 uur en het tellen van de stemmen kan beginnen.